مواد لازم و طرز تهیه مرغ مجلسی

خورش ۲۳ دی ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

مرغ مجلسی

مرغ مجلسی یک غذای ایرانی است که اغلب در مهمانی‌ها و مجالس خاص سرو می‌شود. این غذا با استفاده از مرغ کامل یا تکه‌هایی از مرغ تهیه می‌گردد که با ادویه‌جات مختلف و گاهی با افزودن مغزیجات یا خشکبار مزه‌دار می‌شود. مرغ معمولاً به صورت کبابی، بخارپز یا در فر پخته می‌شود و می‌تواند با سس‌های مختلفی همراه باشد تا طعمی غنی و لذیذ داشته باشد.

سرو این غذا به خاطر ظاهر آراسته و لذیذش در مراسم‌ها و جشن‌ها محبوب است. اغلب، مرغ مجلسی با برنج زعفرانی یا پلوهای مختلف و همچنین تزییناتی از جمله خلال بادام، پسته و زرشک سرو می‌شود که جلوه‌ای بسیار دلپذیر و شایسته مهمانی‌های رسمی دارد.

مرغ مجلسی

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت مرغ مجلسی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۲ ساعت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم مرغ مجلسی

مواد لازم برای پخت مرغ مجلسی به شرح زیر می باشد:

سینه و ران مرغ: نیم کیلوگرم

زعفران غلیظ: به میزان لازم

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری

پودر سیر: یک سوم قاشق چایخوری

زردچوبه: یک پنجم قاشق چایخوری

پیاز خلالی خرد شده: دو عدد

فلفل دلمه ای نواری خرد شده: نصف فلفل دلمه

هل: یک عدد

چوب دارچین: یک عدد کوچک

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه مرغ مجلسی

گام اول:

تکه های مرغ را از یک شب قبل در آب نمک می خوابانیم بعد می شوییم و خشک میکنیم.

گام دوم:

زعفران غلیظ و نمک و فلفل سیاه نیمکوب و پودر سیر و زردچوبه و روغن زیتون روی تکه های مرغ میریزیم و خوب روی تکه های مرغ میمالیم و مزه دار میکنیم. تکه های مرغ را داخل ظرف در بسته قرار میبندیم و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت تکه ای

گام سوم:

دو عدد پیاز را خلالی خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و با دست چنگ میزنیم و نصف فلفل دلمه را نیز نازک خلالی خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و یک عدد چوب دارچین کوچک و یک عدد هل را میشکنیم و داخل قابلمه قرار میدهیم و مرغ های مزه دار شده را روی پیازها قرار میدهیم و در قابلمه را میبندیم.

گام چهارم:

قابلمه را روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم تا مرغ ها به مدت دو ساعت با حرارت بسیار کم بپزند.

پنج دقیقه آخر پخت روی مرغ ها زعفران میریزیم و اجازه میدهیم ۵ دقیقه بجوشد.

گام پنجم:

داخل تابه ۴۰ گرم کره میریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و دو طرف مرغ های پخته را داخل کره تفت میدهیم و داخل ظرف مناسب قرار میدهیم و آب مرغ را از صافی رد میکنیم و روی مرغ های پخته و سرخ شده میریزیم و با دورچین مناسب مثل گوجه و سیب زمینی سرو میکنیم.

نکات مهم

– برای پخت مرغ مجلسی از ران یا سینه مرغ نسبت به ذائقه خود استفاده نمایید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها