مواد لازم و طرز تهیه کرانچی سیب زمینی

خوراکی و تنقلات ۱۷ آبان ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

کرانچی سیب زمینی

کرانچی سیب زمینی یا “Potato Crunchies” در واقع نوعی تنقلات یا میان وعده‌ای است که از سیب زمینی تهیه می‌شود و به دلیل بافت ترد و خوشمزه‌اش محبوب است. این محصول معمولاً به شکل نازک و برشته تهیه می‌شود و می‌تواند به صورت خانگی یا تجاری عرضه شود.

برای تهیه کرانچی در خانه، سیب زمینی‌ها را بسیار نازک برش می‌دهند، سپس آن‌ها را در روغن داغ فریت می‌کنند یا در فر برای کم کردن میزان چربی محصول، می‌پزند. برای افزایش طعم، معمولاً نمک و ادویه‌جات مختلفی مانند فلفل سیاه، پاپریکا، یا سیر پودری به آن‌ها افزوده می‌شود.

این کرانچی را می‌توان به عنوان یک میان وعده در مهمانی‌ها، تماشای فیلم یا هر زمانی که تمایل به خوردن چیزی ترد و لذیذ دارید، مصرف کرد. این تنقلات همچنین می‌تواند جایگزینی برای چیپس‌های سیب زمینی تجاری باشد که اغلب حاوی مواد نگهدارنده و افزودنی‌های بیشتری هستند.

کرانچی سیب زمینی

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت کرانچی سیب زمینی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۲۰ دقیقه۵۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم کرانچی سیب زمینی

مواد لازم برای پخت کرانچی سیب زمینی به شرح زیر می باشد:

سیب زمینی: ۳۰۰ گرم

آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع: به میزان لازم

پودر کچاپ: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی

گام اول:

سیب زمینی ها را میشوییم و داخل آب در حال جوشیدن قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا بپزند و بعد داخل یخچال قرار میدهیم و یک ساعت اجازه میدهیم کاملا سرد شوند و با رنده ریز رنده میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه پاستیل

به سیب زمینی رنده شده ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج و ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۲ حبه سیر له شده و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم و ترکیب میکنیم.

گام دوم:

از مواد سیب زمینی چانه میگیریم و به شکل لوله با قطر دو سانتی متر در می آوریم و برش های دو سانتی متری میزنیم. با چنگال روی برش ها فرم میدهیم.

گام سوم:

داخل ماهیتابه روغن مایع میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود و سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ میکنیم.

کرانچی ها را داخل ظرف مناسب قرار میدهیم و با پودر کچاپ تزیین میکنیم.

نکات مهم

– سیب زمینی‌ها باید به اندازه‌ای برش داده شوند که نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشند. برش‌های دو سانتی‌متری ایده‌آل هستند.

– روغن باید به اندازه کافی داغ باشد تا سیب زمینی‌ها به محض قرار گرفتن در روغن شروع به ترد شدن کنند. دمای پایین می‌تواند باعث جذب روغن بیشتر و بافتی نرم شود.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها