مواد لازم و طرز تهیه ترشی کلم بنفش
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ترشی کلم بنفش
ترشی کلم بنفش (یا ترشی کلم قرمز) یک نوع ترشی سنتی است که با استفاده از کلم بنفش (کلم قرمز) تهیه میشود. این ترشی در بسیاری از فرهنگها محبوب است و معمولاً به عنوان یک چاشنی یا همراه غذاهای اصلی سرو میشود.
این ترشی معمولاً به عنوان چاشنی همراه با غذاهای گوشتی، ساندویچها، و سالادها استفاده میشود. همچنین به دلیل رنگ زیبای آن، ظاهر غذاها را جذابتر میکند.
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲ ساعت | ۲ ساعت | ۴ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ترشی کلم بنفش به شرح زیر می باشد:
کلم بنفش متوسط: ۱ عدد
نمک: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری
سرکه: ۳ لیوان فرانسوی
آب جوشیده کاملا سرد: ۱ لیوان فرانسوی
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن ترشی کلم بنفش، کلم قرمز را به صورت نواری و نازک برش میزنیم و با آب سرد میشوییم سپس آبکش میکنیم تا آب اضافی آن برود و روی پارچه تمیزی پهن میکنیم تا کاملا خشک شود.
گام دوم:
کلم های خشک شده را داخل کاسه مناسبی میریزیم و ۴ قاشق غذاخوری نمک میریزیم و خوب با نمک ترکیب میکنیم و یک ساعت و نیم به کلم ها استراحت میدهیم تا آب آن خارج شود.
سپس کلم ها را داخل آبکش میریزیم و با دست برداشته و فشار میدهیم تا آبش کشیده شود.
گام سوم:
داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک لایه به لایه کلم و ۸ قاشق غذاخوری شکر میریزیم و روی مواد یک لیوان آب جوشیده سرد و سه لیوان سرکه میریزیم و در ظرف شیشه ای را میبندیم و اجازه میدهیم ۲۴ ساعت بماند تا ترشی کلم قرمز آماده شود.
نکات مهم
– اگر خواستید کلم را نازک برش بزنید از پوست کن برای برش کلم استفاده نمایید.
– همیشه از ظروف شیشهای تمیز و خشک برای نگهداری ترشی استفاده کنید. ظروف شیشهای به دلیل عدم واکنش با سرکه بهترین گزینه هستند. همچنین، مطمئن شوید که درب ظرف به خوبی بسته میشود تا هوا وارد نشود.
– پس از آماده شدن، ترشی را در یک جای خنک و تاریک نگهداری کنید. یخچال گزینه مناسبی است، به خصوص اگر قصد دارید ترشی را برای مدت طولانیتری نگهداری کنید.