مواد لازم و طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس شوید
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
سالاد سیب زمینی با سس شوید
سالاد سیب زمینی با سس شوید یکی از انواع سالادهای محبوب است که از سیب زمینی پخته شده به عنوان اصلیترین ماده تشکیلدهنده استفاده میکند. سیب زمینیها معمولاً به شکل مکعبی یا حلقهای خرد شده و پس از پخت با مواد دیگری مانند خیارشور، نخود فرنگی، ذرت، پیاز، سبزیجات تازه و ادویهجات مخلوط میشوند. شوید خرد شده یکی از اجزای مهم این سالاد است که به آن طعم خاصی میدهد.
سس شوید که برای این سالاد استفاده میشود معمولاً شامل مایونز، خردل، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل است و گاهی اوقات ممکن است شامل مواد دیگری مانند خامه ترش یا سرکه سفید نیز باشد. این سس برای دادن طعم خامهای و ترش و همچنین به منظور ترکیب بهتر مواد در سالاد به کار میرود.
این نوع سالاد را میتوان به عنوان غذای اصلی یا همراه با غذاهای دیگر مانند گوشت کبابی یا ماهی سرو کرد. سالاد سیب زمینی با سس شوید به خاطر طعم دلپذیر و ملایمی که دارد، در مهمانیها و گردهماییهای خانوادگی محبوبیت زیادی دارد.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۲ دقیقه | ۵۲ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت سالاد سیب زمینی با سس شوید به شرح زیر می باشد:
سیب زمینی مکعبی پخته شده: ۳ عدد بزرگ
خیارشور خرد شده: ۴ عدد
کنسرو نخود فرنگی: نصف لیوان فرانسوی
ذرت پخته شده: نصف لیوان فرانسوی
شوید خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: یک سوم قاشق چایخوری سر خالی
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا سیب زمینی را میشوییم و پوست میگیریم و به شکل مکعبی درشت خرد میکنیم. خیارشور را به صورت مکعبی ریز خرد میکنیم و شوید را هم به صورت ریز خرد میکنیم.
داخل یک قابلمه سیب زمینی خرد شده و آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا سیب زمینی بپزد. سیب زمینی را تست میکنیم اگر پخته باشد آبکش میکنیم.
گام دوم:
سیب زمینی را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و تا داغ است نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم.
خیارشور خرد شده و شوید خرد شده را به سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. نخود فرنگی و ذرت پخته شده را نیز اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را نیز اضافه میکنیم و مجددا مخلوط میکنیم.
گام سوم:
برای تهیه سس داخل یک ظرف ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس خردل را خوب ترکیب میکنیم.
سس را داخل سالاد سیب زمینی میریزیم و خوب ترکیب میکنیم. روی کاسه سالاد سلفون میکشیم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم سپس برای سرو در ظرف مناسب میریزیم.
میتوانیم یک سوم هویج را به صورت ریز رنده کنیم و به عنوان تزیین روی سالاد بریزیم.
نکات مهم
– از شوید تازه برای سالاد سیب زمینی استفاده نمایید.
– در صورت تمایل میتوانید ۱۰۰ گرم ژامبون را خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.