مواد لازم و طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
پاستا پنه مرغ با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی-آمریکایی است که به خاطر طعم کرمی و لذیذش شناخته شده است. این غذا از ترکیب پاستای پنه، معمولاً به شکل لولههای کوتاه و ضخیم، با مرغ و سس آلفردو تهیه میشود. سس آلفردو که برگرفته از رم ایتالیا است، معمولاً از خامه، کره و پنیر پارمزان تهیه میشود که به آن طعمی غنی و کرمی میبخشد.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲۵ دقیقه | ۳۵ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پاستا پنه مرغ با سس آلفردو به شرح زیر می باشد:
پاستا پنه بزرگ: یک بسته ۵۰۰ گرمی
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده: ۱۵۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری سر خالی
فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
اورگانو: نصف قاشق چایخوری
ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
سیر له شده: یک حبه
جوز هندی: یک پنجم قاشق چایخوری
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۲۰ گرم
شیر: ۲۵۰ میلی لیتر
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
آب پاستا: ۲۰۰ میلی لیتر
خامه: ۱۰۰ گرم
آب لیمو تازه: نصف لیمو
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا ۴۰۰ گرم سینه مرغ را به اندازه نصف بند انگشت خرد می کنیم و ادویه ها که شامل یک قاشق چایخوری سر خالی نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری پودر پیاز و نصف قاشق چایخوری اورگانو و نصف قاشق چایخوری ریحان خشک می باشد همراه دو قاشق سوپخوری روغن زیتون به سینه های مرغ خرد شده اضافه می کنیم و خوب ورز داده و هم میزنیم و سینه های مرغ خرد شده و مزه دار شده را یک ساعت داخل یخچال در ظرف در بسته قرار می دهیم تا استراحت کند.
گام دوم:
در ماهیتابه ۲۵ گرم کره میریزیم و بعد از ذوب شدن کره، سینه های مرغ طعم دار شده را داخل ماهیتابه میریزیم و آنها را می پزیم و بعد از پخت در ظرف مناسبی میریزیم و در همان ماهیتابه ۱۵۰ گرم قارچ اسلایس شده را می ریزیم و یک پنجم قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق سوپخوری آب لیمو تازه روی قارچ ها می ریزیم و هم میزنیم و تا کشیده شدن آب قارچ ها می پزیم.
گام سوم:
برای تهیه سس آلفردو، در ماهیتابه دیگری یک قاشق سوپخوری روغن مایع میریزیم و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و بعد از داغ شدن روغن سیر له شده اضافه می کنیم و یک دقیقه هم میزنیم و سپس ۲۵ گرم کره را اضافه می کنیم و ۲۰ گرم آرد را میریزیم و کمی هم میزنیم بعد ۲۵۰ میلی لیتر شیر ولرم را آرام آرام اضافه می کنیم و هم میزنیم تا موادمان کمی غلیظ شود.
گام چهارم:
سپس یک سوم قاشق چایخوری نمک و یک پنجم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک پنجم قاشق چایخوری جوز هندی و ۳۰ گرم پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا موادمان کاملا غلیظ شود.
بعد از غلیظ شدن سس آلفردو سینه های مرغ پخته شده و قارچ های پخته شده و یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را به سس آلفردو اضافه می کنیم و هم میزنیم و حرارت را موقتا تا اضافه کردن پاستا بسیار کم میکنیم یا ماهیتابه را از روی حرارت برمیداریم.
گام پنجم:
پاستا را داخل نمک و آب جوش به مدت ده دقیقه می پزیم (پاستا را کمی زنده تر بر میداریم و کاملا نمی پزیم تا بقیه پخت پاستا داخل سس آلفردو صورت بگیرد).
قبل از آبکش کردن ۲۰۰ میلی لیتر از آب پاستا را کنار می گذاریم. سپس پاستا را آبکش می کنیم و دو قاشق روغن زیتون اضافه کرده و هم میزنیم.
گام ششم:
پاستا را داخل ماهیتابه سس آلفردو که سینه مرغ و قارچ پخته شده را قبلا داخلش ریختیم، میریزیم و حرارت را متوسط میکنیم و هم میزنیم و ۲۰۰ میلی لیتر آب پاستا داخل مواد میریزیم و هم میزنیم و بعد از کمی جوشیدن و پخت کامل پاستا، خامه را اضافه می کنیم و یک دقیقه هم میزنیم و زیر حرارت را خاموش می کنیم.
گام هفتم:
پاستا پنه مرغ با سس آلفردو را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و برای تزیین از پنیر پارمزان و جعفری استفاده می کنیم.
نکات مهم
– مدت زمان پخت پاستا پنه مرغ با سس آلفردو داخل آب ده دقیقه و داخل سس دو دقیقه می باشد.
– حتما باید آب قارچ موقع پخت کشیده شود.
– بعد از اضافه کردن خامه یک دور هم بزنید و زیر شعله را خاموش کنید تا هم خامه نبرد و هم طعم خامه به صورت غالب بماند.
– نمک را بعد از چشیدن نسبت به ذائقه خود اضافه نمایید.
ارزش غذایی
نوع | مقدار |
---|---|
کالری | ۳۱۸KCal |
چربی | ۲۷g |
چربی اشباع شده | ۱۶g |
کلسترول | ۱۲۱mg |
سدیم | ۴۸۷mg |
کربوهیدرات | ۲g |
فیبر | ۱g |
قند | ۱g |
پروتئین | ۱۷g |
کلسیم | ۱۶۴g |
ویتامین A | ۸۷۷iu |
ویتامین C | ۱mg |
آهن | ۱mg |