مواد لازم و طرز تهیه بال سوخاری خانگی

ایرانی ۰۱ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

بال سوخاری خانگی

بال سوخاری خانگی نوعی غذا است که با بال‌های مرغ تهیه می‌شود و در خانه به روشی مشابه رستوران‌ها، اما با استفاده از مواد اولیه در دسترس و با کنترل بیشتری بر کیفیت و طعم، آماده می‌شود. این غذا به دلیل طعم ترد و خوشمزه‌اش محبوبیت زیادی دارد و معمولاً به‌عنوان یک میان‌وعده، پیش‌غذا یا حتی غذای اصلی سرو می‌شود.

این غذا یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها، دورهمی‌ها و همچنین یک غذای سریع و خوشمزه برای خانواده است که می‌تواند به‌راحتی در خانه تهیه شود و با طعم و کیفیتی دلخواه سرو شود.

بال سوخاری

* مناسب برای: ۴ الی ۶ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت بال سوخاری خانگی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۳۰ دقیقه۱ ساعت

مواد لازم

مواد لازم بال سوخاری خانگی

مواد لازم برای پخت بال سوخاری خانگی به شرح زیر می باشد:

بال و کتف مرغ: یک کیلوگرم

سس گوجه تند: یک قاشق چایخوری

سس گوجه: چهار قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه: ۲ عدد

آرد: ۷ الی ۱۰ قاشق غذاخوری سر پر

ادویه ها:

مواد لازم ادویه ها

مواد لازم برای پخت ادویه ها به شرح زیر می باشد:

پاپریکا دودی: یک قاشق چایخوری

پودر سیر: یک قاشق چایخوری

پودر پیاز: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

مواد سس:

مواد لازم سس بال سوخاری خانگی

مواد لازم برای پخت مواد سس به شرح زیر می باشد:

سیر له شده: دو حبه

سس گوجه تند: یک قاشق چایخوری

سس گوجه: چهار قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه کباب بختیاری

عسل: یک قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه: ۱ عدد

کره: ۳۰ گرم

طرز تهیه

طرز تهیه بال سوخاری خانگی

گام اول:

ابتدا برای درست کردن بال سوخاری خانگی کتف و بال را میشوییم و اجازه میدهیم تا آب آن کشیده شود و یک برش روی هر کدام میزنیم تا مغز پخت شوند سپس داخل یک کاسه مناسب میریزیم و مزه دار میکنیم. برای مزه دار کردن آب دو عدد لیمو تازه و یک قاشق چایخوری سس گوجه تند و چهار قاشق غذاخوری سس گوجه اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم. روی کاسه سلفون میکشیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا مزه دار شود.

گام دوم:

داخل یک کاسه کوچک تمامی ادویه ها را که شامل (یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی و یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک قاشق چایخوری پودر پیاز و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر) میریزیم و خوب ترکیب میکنیم.

داخل یک کاسه ۱۰ قاشق غذاخوری سر پر آرد میریزیم و با ادویه های ترکیب شده خوب مخلوط میکنیم.

گام سوم:

بال و کتف مزه دار را به آرد ادویه دار آغشته میکنیم.

داخل یک قابلمه به میزان فراوان روغن مایع ویژه سرخ کردن میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم روغن کاملا داغ شود و بال و کتف های آغشته به آرد را داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم در مرحله اول ۷ دقیقه داخل روغن سرخ میکنیم سپس از داخل روغن خارج میکنیم و ۵ دقیقه استراحت میدهیم و مجددا ۵ دقیقه دیگر سرخ میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه کباب چنجه

گام چهارم:

برای تهیه سس مخصوص سرو بال و کتف سوخاری داخل یک شیر جوش دو حبه سیر له شده و یک قاشق چایخوری سس گوجه تند و چهار قاشق غذاخوری سس گوجه و یک قاشق غذاخوری عسل و آب یک عدد لیمو تازه و ۳۰ گرم کره را میریزیم و تا آب شدن کره روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم سپس حرارت را خاموش میکنیم و در ظرف مناسب سس خوری میریزیم.

بعد از آماده شدن سوخاری بال و کتف به سس مخصوص آغشته کرده و سرو میکنیم.

نکات مهم

– پس از سرخ شدن، بال‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بال سوخاری خانگی را با سس‌های مختلف مانند سس تند، سس باربیکیو یا سس عسل خردلی سرو کنید.

– اگر قصد دارید بال‌ها را از قبل آماده کنید، آن‌ها را در فر با دمای پایین گرم نگه دارید تا تردی خود را از دست ندهند.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها