مواد لازم و طرز تهیه خوراک لوبیا سبز
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
خوراک لوبیا سبز
خوراک لوبیا سبز یک غذای ساده و مقوی است که معمولاً با لوبیا سبز، پیاز، و گاهی اوقات با اضافه کردن سایر مواد مانند گوجهفرنگی، سیر، و گوشت تهیه میشود. این غذا در بسیاری از فرهنگها با تغییراتی در مواد اولیه و طرز تهیه وجود دارد و میتواند به عنوان غذای اصلی یا یک غذای فرعی سرو شود.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۱ ساعت | ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت خوراک لوبیا سبز به شرح زیر می باشد:
لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیر له شده: یک حبه
گوجه فرنگی رنده شده: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
هویج: ۲ عدد
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی: یک عدد بزرگ
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای پخت خوراک لوبیا سبز یک عدد پیاز درشت را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و یک عدد تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و دو قاشق سوپخوری روغن مایع داخل تابه میریزیم و پیاز خرد شده را داخل تابه میریزیم و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود سپس یک حبه سیر له شده را به پیازهای تفت خورده اضافه میکنیم و مجددا یک دقیقه تفت میدهیم.
گام دوم:
۴۰۰ گرم سینه مرغ را به صورت تکه ای خرد میکنیم و به پیاز و سیر تفت خورده اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
۴۰۰ گرم لوبیا را میشوییم و سر و ته لوبیا را میزنیم و لوبیا ها را به اندازه سه سانتی متری خرد میکنیم و به مرغ های در حال پخت اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
گام سوم:
دو عدد هویج را میشوییم و پوست هویج ها را میگیریم و به صورت خلالی خرد میکنیم و یک عدد سیب زمینی درشت را میشوییم و پوست سیب زمینی را میگیریم و به صورت خلالی درشت خرد میکنیم و هویج و سیب زمینی خرد شده را به مرغ و لوبیا در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم.
گام چهارم:
ادویه ها را که شامل یک قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری پاپریکا میباشد به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم و یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و هم میزنیم و دو عدد گوجه فرنگی رنده شده را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر به حدی آب می ریزیم که روی مواد را بپوشاند و مواد را یک دور هم میزنیم و در تابه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم خوراک لوبیا با حرارت کم حدود یک ساعت بپزد.
بعد از پخت، خوراک لوبیا را در ظرف مناسبی میریزیم و با نان سرو میکنیم.
نکات مهم
– بهتر است برای پخت خوراک لوبیا از لوبیا سبز باریک استفاده نمایید.
– خوراک لوبیا سبز را به جای سینه مرغ میتوانید با گوشت قلقلی نیز بپزید به این صورت که به نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته و یک قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و خوب ورز بدهید و به شکل قلقلی در آورید و به جای مرغ، گوشت قلقلی اضافه نمایید و با پیاز تفت بدهید.