مواد لازم و طرز تهیه تن ماهی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
تن ماهی
تن ماهی نوعی کنسرو است که اغلب از خال مخالی یا ساردین تهیه میشود. این محصول به دلیل دارا بودن پروتئین بالا و کاربرد آسان در تهیه غذا، محبوبیت فراوانی دارد. میتوان آن را در روغن، آب، یا انواع سسها نگهداری کرد و در تهیه سالادها، ساندویچها و پیتزا به کار برد.
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۱۵ دقیقه | ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه | ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت تن ماهی به شرح زیر می باشد:
ماهی هوور: به میزانی که قصد تهیه دارید.
روغن ویژه پخت پز یا روغن زیتون یا روغن کنجد: به میزانی که ظرف شیشه ای پرشود.
ظرف شیشه ای در دار: به تعداد و اندازه دلخواه
سیر: برای هر ظرف شیشه ای دو حبه
طرز تهیه
گام اول:
در ابتدا ماهی هوور اگر پاک نشده باشد پاک میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم و اجازه میدهیم آب ماهی برود و روی دستمال تمیز قرار میدهیم تا کاملا خشک شود.
ماهی ها را به اندازه دلخواه برش میزنیم طوری که داخل ظرف شیشه ای جا شود.
گام دوم:
روی ماهی ها نمک میپاشیم و داخل ظرف شیشه ای یک لیتری قرار میدهیم و داخل ظرف شیشه ای دو حبه سیر و فلفل پاپریکا (به دلخواه) قرار میدهیم و داخل ظرف شیشه ای به اندازه ای روغن میریزیم که روی ماهی داخل شیشه را بپوشاند و در ظرف شیشه ای را محکم میبندیم.
گام سوم:
قابلمه مناسبی را روی اجاق قرار میدهیم. شیشه های حاوی تن ماهی را داخل قابلمه قرار میدهیم و تا نصف ارتفاع شیشه ها آب میریزیم و حرارت زیر اجاق را روشن میکنیم و در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت یک ساعت و نیم با حرارت کم بجوشد آماده شود.
نکات مهم
– تن ماهی را معمولا با ماهی هوور که به ماهی تن معروف است تهیه میکنند.