مواد لازم و طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رستورانی

خوراک ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

خوراک مرغ و قارچ رستورانی

خوراک مرغ و قارچ رستورانی یک غذای محبوب و کلاسیک است که در بسیاری از رستوران‌ها پیدا می‌شود. این غذا از ترکیب مرغ و قارچ با یک سس خامه‌ای غنی تهیه می‌شود و اغلب به عنوان یک غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا معمولاً با برنج سفید، پاستا یا حتی سیب زمینی پوره شده سرو می‌شود. گاهی اوقات به عنوان غذایی مستقل با نان تازه نیز عرضه می‌شود.

این غذا به دلیل طعم دلپذیر و غنی‌اش محبوب است و اغلب برای مهمانی‌ها و مجالس رسمی به عنوان یک انتخاب شیک و لذیذ انتخاب می‌شود. این غذا ترکیبی از طعم‌های ملایم و بافت‌های مختلف است که آن را به یک غذای فوق‌العاده تبدیل می‌کند.

خوراک مرغ و قارچ رستورانی

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت خوراک مرغ و قارچ رستورانی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۱ ساعت۴۰ دقیقه ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم خوراک مرغ و قارچ رستورانی

مواد لازم برای پخت خوراک مرغ و قارچ رستورانی به شرح زیر می باشد:

سینه مرغ: ۶۰۰ گرم

قارچ اسلایس شده: ۲۰۰ گرم

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری

اورگانو: نصف قاشق چایخوری

ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری

لیمو: نصف لیمو

کره: ۵۰ گرم

نان باگت: ۴ عدد

چیپس خلالی: یک بسته

سس خوراک:

سس خوراک

سیر له شده: یک حبه

جوز هندی: نصف قاشق چایخوری

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه چیکن استراگانف

کره: ۳۰ گرم

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

شیر: ۱ پیمانه

پنیر پارمزان (اختیاری): ۳۰ گرم

خامه: ۵۰ گرم

نمک: یک سوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری

جوز هندی: یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رستورانی

گام اول:

ابتدا برای پخت خوراک مرغ و قارچ رستورانی ۶۰۰ گرم سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم و داخل یک ظرف مناسب میریزیم و ادویه ها که شامل (یک قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری پودر پیاز و نصف قاشق چایخوری اورگانو و نصف قاشق چایخوری ریحان خشک) می باشد همراه دو قاشق سوپخوری روغن زیتون به مرغ های خرد شده اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم و هم میزنیم و یک ساعت داخل یخچال در ظرف در بسته قرار می دهیم تا استراحت کند.

گام دوم:

در ماهیتابه ۵۰ گرم کره میریزیم و بعد از داغ شدن مرغ های طعم دار شده را داخل آن می پزیم و بعد از پخت کنار می گذاریم. ۲۰۰ گرم قارچ را اسلایس میکنیم و در همان ماهیتابه قارچ های اسلایس شده را می ریزیم و مقداری نمک و آب نصف لیمو روی قارچ ها می ریزیم و تا کشیده شدن آب قارچ ها می پزیم.

گام سوم:

برای تهیه سس خوراک، در ماهیتابه دیگری یک قاشق روغن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و بعد از داغ شدن یک حبه سیر له شده اضافه می کنیم و هم میزنیم و سپس ۳۰ گرم کره را اضافه می کنیم و ۱ قاشق غذاخوری آرد را میریزیم و کمی تفت میدهیم تا خامی آرد کشیده شود، بعد ۱ لیوان شیر ولرم را آرام آرام اضافه می کنیم و هم میزنیم تا موادمان کمی غلیظ شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خانگی

گام چهارم:

سپس یک سوم قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک هشتم قاشق چایخوری جوز هندی و ۳۰ گرم پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا سس مان کاملا غلیظ شود.

بعد از غلیظ شدن سس، مرغ های پخته شده و قارچ و یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری را به سس اضافه می کنیم و هم میزنیم. حرارت را خاموش میکنیم و در آخر ۵۰ گرم خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

بعد از آماده شدن خوراک مرغ و قارچ داخل نان باگت میریزیم و روی آن چیپس خلالی میریزیم و سرو میکنیم.

نکات مهم

– خوراک مرغ و قارچ رستورانی را بچشید اگر نیاز به نمک داشت نسبت به ذائقه خود اضافه نمایید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها