مواد لازم و طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خانگی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
خوراک مرغ و قارچ خانگی
خوراک مرغ و قارچ خانگی یک غذای محبوب و ساده برای تهیه است که معمولاً از ترکیب مرغ و قارچ با یک سس خوشمزه و خامهای ساخته میشود. این غذا نه تنها خوش طعم و لذیذ است بلکه میتواند یک وعده غذایی مقوی و کامل باشد. این غذا معمولاً با برنج سفید یا نان تازه سرو میشود و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در نظر گرفته شود. این غذا به دلیل داشتن سس خامهای و مزهی دلپذیرش، بسیار محبوب است و برای وعدههای خانوادگی بسیار مناسب میباشد.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۳۰ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت خوراک مرغ و قارچ خانگی به شرح زیر می باشد:
سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه قرمز و سبز: از هر کدام نصف
پیاز: یک عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سس سالسا: یک قاشق سوپخوری
سس سیر و فلفل: ۱ قاشق چایخوری
نان باگت: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
خیار شور برای داخل نان: ۴ عدد
سیب زمینی: دو عدد
طرز تهیه
گام اول:
یک عدد پیاز را به صورت خلالی بسیار نازک خرد میکنیم و تابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و دو قاشق سوپخوری روغن میریزیم سپس پیاز های خلالی را به روغن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سبک و بلوری شوند.
۶۰۰ گرم سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش میزنیم و به همراه ۲۰ گرم کره به پیاز های تفت خورده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مرغ ها شروع به پختن بکنند.
گام دوم:
۲۰۰ گرم قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس میکنیم و نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را به صورت خلالی نازک خرد میکنیم.
فلفل دلمه های خرد شده را به مرغ در حال پخت اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
گام سوم:
حرارت را زیاد میکنیم و قارچ های اسلایس شده را نیز به مواد مرغ اضافه میکنیم و یکبار هم میزنیم تا قارچ آب نیندازد. بعد از کشیده شدن آب قارچ حرارت را کم میکنیم.
سپس ادویه ها را که شامل یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز میباشد به همراه یک قاشق چایخوری سس سیر و فلفل اضافه میکنیم و خوراک مرغ و قارچ را هم میزنیم و کاملا مواد خوراک مرغ و قارچ را تفت میدهیم.
گام چهارم:
سیب زمینی ها را میشوییم و پوست میگیریم و به صورت مربع یک سانتیمتری خرد میکنیم. داخل تابه روغن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا روغن داغ شود.
سپس سیب زمینی ها را داخل روغن داغ سرخ میکنیم. در حین سرخ شدن می توانیم یک پنجم قاشق چایخوری زرد چوبه به روغن اضافه کنیم تا سیب زمینی ها رنگ و طعم خوبی بگیرند. سیب زمینی ها را بعد از سرخ شدن با صافی توری از داخل روغن خارج میکنیم و تا داغ هستند با احتیاط نمک میپاشیم.
نان باگت را از بغل برش میزنیم و از مواد خوراک مرغ و قارچ تفت داده شده داخل نان باگت میریزیم و کاملا داخل باگت را پر میکنیم و سیب زمینی سرخ شده و چند تکه برش خیار شور و برش گوجه داخل باگت قرار میدهیم.
نکات مهم
– برای پخت خوراک مرغ و قارچ بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.