مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ذرت مکزیکی خانگی
ذرت مکزیکی خانگی یک دسر یا پیشغذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ذرت پخته شده به همراه چاشنیها و مواد مختلف تهیه میشود. این خوراکی اصالتاً از مکزیک آمده و در کشورهای مختلف، بهویژه در خیابانها و بازارها، به عنوان یک اسنک محبوب سرو میشود. در نسخه خانگی، میتوانید مواد دلخواه خود را به ذرت اضافه کنید تا طعمی خاص و دلپذیر ایجاد کنید.
* مناسب برای: ۲ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲۵ دقیقه | ۳۵ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی خانگی به شرح زیر می باشد:
ذرت بخارپز: ۲۵۰ گرم
قارچ اسلایس شده نازک: ۷۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
لیمو ترش تازه: یک عدد
پنیر موزارلا: ۷۰ گرم
کالباس خرد شده: ۵۰ گرم
نمک: یک سوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری
آویشن: نصف قاشق چایخوری
سس مایونز: ۲ الی ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی، می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.
گام دوم:
در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (به اندازه ای آب میریزیم که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم ذرت ها با بخار آب کاملا پخته شوند. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.
گام سوم:
قارچ ها را خوب میشوییم و به صورت ورقه ای اسلایس میکنیم و داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب نصف لیمو تازه را روی قارچ ها میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.
تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۳۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن کره، ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود.
گام چهارم:
کالباس را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک سوم قاشق چایخوری سر پر نمک و نصف قاشق چایخوری آویشن و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب را اضافه میکنیم و پنیر موزارلا اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۲ الی ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم و هم میزنیم.
موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.
نکات مهم
– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
– می توانید به جای کالباس از هر نوع ژامبون دیگری برای ذرت مکزیکی خانگی استفاده نمایید.
– میزان استفاده از پنیر به ذائقه هر شخص بستگی دارد.