مواد لازم و طرز تهیه برگر مرغ
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
برگر مرغ
برگر مرغ یا چیکن برگر نوعی ساندویچ است که در آن به جای گوشت گاو از گوشت مرغ استفاده میشود. این برگر معمولاً از یک کتلت مرغ چرخکرده یا یک تکه مرغ پخته شده تهیه میشود که میتواند سرخ شده، کبابی، یا گریل شده باشد. به آن انواع مختلفی از چاشنیها مثل سس مایونز، خردل، کچاپ، و همچنین سبزیجاتی نظیر کاهو، گوجهفرنگی، و پیاز اضافه میشود. این غذا گزینهای محبوب در رستورانهای فستفودی است و برای کسانی که ترجیح میدهند از گوشت گاو استفاده نکنند یا به دنبال گزینهای سبکتر هستند، مناسب میباشد.
* مناسب برای: ۵ نفر
* درجه سختی: متوسط
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۴۵ دقیقه | ۵ دقیقه | ۵۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت برگر مرغ به شرح زیر می باشد:
ترکیب ران و سینه مرغ بدون استخوان: یک کیلوگرم
پیاز سفید متوسط: ۲ عدد
سس خردل: یک قاشق سوپخوری
سیر: یک حبه
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
جوز هندی: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
پودر سوخاری: یک قاشق سوپخوری سرپر
پنیر ورقه: ۴ عدد
سس مخصوص برگر:
سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس ووسشر: ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند: نصف قاشق چایخوری
خیارشور بسیار ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
گام اول:
پوست دو عدد پیاز را میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم و پیازهای رنده شده را از صافی رد میکنیم و آب پیاز را میگیریم.
گام دوم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و ۵۰۰ گرم ران مرغ بدون استخوان را همراه یک حبه سیر داخل دستگاه همزن قرار میدهیم و هم میزنیم تا پوره شود یا توسط چرخ گوشت دو بار چرخ میکنیم.
گوشت پوره شده را داخل کاسه مناسب میریزیم و ادویه ها را که شامل، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک هشتم قاشق چایخوری جوز هندی و یک قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق سوپخوری پودر سوخاری میباشد، میریزیم و یک قاشق سوپخوری سس خردل و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون نیز میریزیم.
گام سوم:
پیاز رنده شده و کاملا آب گرفته را نیز به مواد گوشت مرغ اضافه میکنیم و مواد را توسط دست خوب ورز میدهیم.
روی کاسه مواد برگر مرغ سلفون میکشیم و دو ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
بعد از استراحت دادن گوشت برگر مرغ، ۱۵۰ گرم از گوشت مرغ را جدا میکنیم و داخل قالب های برگر که در کف آن نایلن فریزر یا کاغذ برگر پهن کردیم، میگذاریم و یک نایلن فریزر یا کاغذ برگر هم روی گوشت مرغ قرار میدهیم و فشرده میکنیم و داخل یک ظرف میچینیم و ۲ ساعت داخل فریزر قرار میدهیم.
داخل صفحه گریل که کاملا داغ شده است هر دو طرف برگر مرغ را ۴ دقیقه میپزیم. برگر مرغ را در طول پخت تکان نمیدهیم و به هیچ عنوان داخل صفحه گریل روغن نمی ریزیم. بعد از این که هر دو طرف پخت یک ورق پنیر روی سطح برگر مرغ قرار میدهیم.
گام چهارم:
برای تهیه سس، داخل یک ظرف ۳ قاشق غذاخوری سس کچاپ و ۱ قاشق غذاخوری سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۱ قاشق غذاخوری سس ووسشر و نصف قاشق چایخوری سس فلفل تند و یک قاشق غذاخوری خیارشور بسیار ریز خرد شده و یک قاشق مرباخوری پودر پیاز را میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
روی نان سس میزنیم و گوجه و کاهو قرار میدهیم و برگر مرغ را قرار میدهیم و مجددا سس میزنیم و قسمت دوم نان برگر را روی آن قرار میدهیم.
برای سرو آن میتوانیم از نوشیدنی دلخواه استفاده کنیم.
نکات مهم
گوشت مرغ قبل از پخت باید کاملا سرد باشد و قبل از پخت حدود یک ساعت داخل فریز باشد.
برای پخت برگر مرغ حتما باید تابه گریل داغ باشد.
اگر پخت مدیوم مد نظر باشد باید هر دو طرف برگر ۴ الی ۵ دقیقه بپزد و اگر پخت کامل مد نظر باشد باید هر دو طرف برگر ۶ الی ۷ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
برگر مرغ را در طول پخت به هیچ عنوان تکان ندهید.
بعد از پخت اجازه دهید برگر سه دقیقه در دمای محیط باشد بعد سرو کنید.