مواد لازم و طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

فست فود ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

گراتن مرغ و سیب زمینی

گراتن مرغ و سیب زمینی یک غذای فرانسوی محبوب است که با ترکیب مرغ و سیب زمینی پخته شده در فر و تحت لایه‌ای از پنیر و خامه یا بشامل طبخ می‌شود. این غذا برای سرو در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص بسیار مناسب است و معمولاً با سبزیجات تازه یا سالاد سرو می‌شود.

گراتن مرغ و سیب زمینی

* مناسب برای: ۵ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت گراتن مرغ و سیب زمینی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۲۰ دقیقه۵۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم گراتن مرغ و سیب زمینی

مواد لازم برای پخت گراتن مرغ و سیب زمینی به شرح زیر می باشد:

پیاز: ۲ عدد

سیب زمینی: ۳ عدد

قارچ: ۱۵۰ گرم

سینه مرغ: نصف یک عدد

کره: ۲۰ گرم

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

آویشن: یک چهارم قاشق چایخوری

کره: ۳۰ گرم

آرد: ۳۰ گرم

شیر: ۲ لیوان فرانسوی

خامه: یک قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا: ۱۰۰

پنیر پارمزان: ۳۰ گرم

طرز تهیه

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

گام اول:

ابتدا برای گراتن مرغ و سیب زمینی پیازها را میشوییم و پوست میگیریم و به صورت خلالی و ریز خرد میکنیم. قارچها را میشوییم و اسلایس میکنیم.

سینه مرغ را به صورت مکعب های یک سانتی متری برش میزنیم.

گام دوم:

داخل یک تابه دو قاشق غذاخوری روغن میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و پیازهای خرد شده را داخل تابه میریزیم و تفت میدهیم تا سبک شود. بعد از سبک شدن و تفت خوردن پیازها ۲۰ گرم کره و تکه های مرغ را به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم و قارچ های اسلایس شده را اضافه میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل هندی

سپس حرارت را زیاد میکنیم تا قارچ ها موقع پخت آب نیندازند و ادویه ها را که شامل یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک چهارم قاشق چایخوری آویشن میباشد به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از خشک شدن آب قارچ و تفت خوردن قارچ مجددا حرارت را خاموش میکنیم.

گام سوم:

برای تهیه سس بشامل داخل یک تابه ۳۰ گرم کره را با حرارت ملایم ذوب میکنیم و ۳۰ گرم آرد را اضافه میکنیم و داخل کره کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود سپس ۲ لیوان شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت کمی برسد و اجازه نمیدهیم سس زیاد غلیظ شود و در آخر یک قاشق غذاخوری خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم.

گام چهارم:

سس بشامل را به مواد قارچ و مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با مواد ترکیب شود. سه عدد سیب زمینی را پوست میکنیم و به صورت ورقه های باریک دو الی سه میلی متر برش میزنیم.

ظرفی را برای پخت گراتن استفاده میکنیم که بعد از پخت نیز از همان ظرف برای سرو استفاده کنیم.

گام پنجم:

داخل ظرف مقداری از سس قارچ و مرغ را میریزیم و سیب زمینی های خام را که اسلایس کردیم میچینیم و از مواد مرغ و قارچ روی سیب زمینی ها میریزیم و ۳۰ گرم پنیر پارمزان را روی مواد رنده میکنیم و ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا را روی مواد میریزیم.

اگر سس بشامل غلیظ باشد روی ظرف فویل میکشیم و اگر رقیق باشد نیازی به کشیدن فویل نمیباشد و ظرف گراتن را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده و با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا گراتن آماده سرو شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل عربی

نکات مهم

– در انتخاب ظرف پخت گراتن دقت کنید تا بعد از پخت مواد گراتن را به ظرف دیگری منتقل نکنید و با همان ظرف سرو نمایید.

– سس بشامل را کمی که غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اجازه ندهید زیاد غلیظ شود تا سیب زمینی های خام داخل گراتن مرغ و سیب زمینی به همراه سس بشامل بپزد و اگر غلیظ شد روی ظرف فویل بکشید و داخل فر قرار دهید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها