مواد لازم و طرز تهیه کرپ کالباس

فست فود ۰۹ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

کرپ کالباس

کرپ کالباس یک نوع غذای فرانسوی است که در آن خمیر نازک و لطیف کرپ را با مواد مختلفی مانند کالباس، پنیر، و سبزیجات پر می‌کنند. خمیر کرپ معمولاً از آرد، تخم‌مرغ، شیر و کمی روغن تهیه می‌شود و بسیار نازک پخته می‌شود. کالباس یکی از پرکاربردترین مواد برای پر کردن کرپ است، به خصوص در نواحی که غذاهای فوری و آماده محبوبیت زیادی دارند.

کرپ کالباس

منوی دسترسی سریع

مواد لازم

طرز تهیه

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت کرپ کالباس
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۱۵ دقیقه۱۵ دقیقه۳۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم کرپ کالباس

مواد لازم برای پخت کرپ کالباس به شرح زیر می باشد:

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۱ لیوان

شیر: نصف لیوان

کالباس: ۲۰۰ گرم

پنیر چدار رنده شده: نصف لیوان

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: مقدار لازم

طرز تهیه

طرز تهیه کرپ کالباس

گام اول:

نخست برای درست کردن کرپ کالباس لازم است تخم مرغ‌ها را به همراه شیر در یک کاسه ریخته و با یک چنگال هم بزنید. به طوری که کاملاً با یکدیگر ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.

گام دوم:

پس از آن آرد را الک کرده و به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. به قدری این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایع یکنواخت و لطیف از آن به دست آید. در صورتی که بخواهید کرپ شما پس از پخت کاملاً برشته و به رنگ طلایی شود.

توصیه می‌شود در ازای افزودن ۴ تخم مرغ کامل، تنها ۸ زرده تخم مرغ را بدون سفیده جایگزین کرده و به آن اضافه کنید.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه هات داگ خانگی

گام سوم:

یک ماهیتابه سالم و نچسب را در اندازه متوسط انتخاب کرده و بر روی شعله ملایم بگذارید. با یک ملاقه مقدار مشخصی از مایه کرپ را بر روی سطح تابه ریخته و در حالی که تابه را به شکل دایره وار تکان می‌دهید، مایه مذکور را در تمام سطح آن هدایت کنید تا در همه سطح تابه لایه ای با یک ضخامت از کرپ تشکیل شود.

گام چهارم:

پس از گذشت یک الی دو دقیقه که حرارت بر روی کرپ اثر کرده و از حالت روان درآمد و سفت شد، کالباس‌هایی را که قبلاً آن را به شکل نگینی خرد کرده‌اید، به همراه پنیر رنده شده در قسمت میانی کرپ بریزید.

گام پنجم:

در ادامه که متوجه شدید کرپ کاملاً طبخ شد، لازم است دو طرف مقابل آن را که مواد کالباس و پنیر بر روی آن نبوده، بلند کرده و تا روی مواد میانی بر روی یکدیگر تا کنید.‌ با این کار موجب می‌شوید حرارت بیشتری بر روی مواد اثر کرده و پنیر به حالت کش‌دار درآید. البته پس از دقایقی شعله زیر تابه را خاموش کرده و کرپ‌ها آماده سرو هستند.‌

پس از آنکه کرپ را در ظرف مورد نظر چیدمان کردید، می‌توانید به همراه مقدار کمی جعفری و یا سس کچاپ آن را تزیین کنید.‌

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها