مواد لازم و طرز تهیه کرپ کالباس
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
کرپ کالباس
کرپ کالباس یک نوع غذای فرانسوی است که در آن خمیر نازک و لطیف کرپ را با مواد مختلفی مانند کالباس، پنیر، و سبزیجات پر میکنند. خمیر کرپ معمولاً از آرد، تخممرغ، شیر و کمی روغن تهیه میشود و بسیار نازک پخته میشود. کالباس یکی از پرکاربردترین مواد برای پر کردن کرپ است، به خصوص در نواحی که غذاهای فوری و آماده محبوبیت زیادی دارند.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۱۵ دقیقه | ۱۵ دقیقه | ۳۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت کرپ کالباس به شرح زیر می باشد:
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۱ لیوان
شیر: نصف لیوان
کالباس: ۲۰۰ گرم
پنیر چدار رنده شده: نصف لیوان
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: مقدار لازم
طرز تهیه
گام اول:
نخست برای درست کردن کرپ کالباس لازم است تخم مرغها را به همراه شیر در یک کاسه ریخته و با یک چنگال هم بزنید. به طوری که کاملاً با یکدیگر ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.
گام دوم:
پس از آن آرد را الک کرده و به همراه نمک و فلفل به تخم مرغها اضافه کنید. به قدری این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایع یکنواخت و لطیف از آن به دست آید. در صورتی که بخواهید کرپ شما پس از پخت کاملاً برشته و به رنگ طلایی شود.
توصیه میشود در ازای افزودن ۴ تخم مرغ کامل، تنها ۸ زرده تخم مرغ را بدون سفیده جایگزین کرده و به آن اضافه کنید.
گام سوم:
یک ماهیتابه سالم و نچسب را در اندازه متوسط انتخاب کرده و بر روی شعله ملایم بگذارید. با یک ملاقه مقدار مشخصی از مایه کرپ را بر روی سطح تابه ریخته و در حالی که تابه را به شکل دایره وار تکان میدهید، مایه مذکور را در تمام سطح آن هدایت کنید تا در همه سطح تابه لایه ای با یک ضخامت از کرپ تشکیل شود.
گام چهارم:
پس از گذشت یک الی دو دقیقه که حرارت بر روی کرپ اثر کرده و از حالت روان درآمد و سفت شد، کالباسهایی را که قبلاً آن را به شکل نگینی خرد کردهاید، به همراه پنیر رنده شده در قسمت میانی کرپ بریزید.
گام پنجم:
در ادامه که متوجه شدید کرپ کاملاً طبخ شد، لازم است دو طرف مقابل آن را که مواد کالباس و پنیر بر روی آن نبوده، بلند کرده و تا روی مواد میانی بر روی یکدیگر تا کنید. با این کار موجب میشوید حرارت بیشتری بر روی مواد اثر کرده و پنیر به حالت کشدار درآید. البته پس از دقایقی شعله زیر تابه را خاموش کرده و کرپها آماده سرو هستند.
پس از آنکه کرپ را در ظرف مورد نظر چیدمان کردید، میتوانید به همراه مقدار کمی جعفری و یا سس کچاپ آن را تزیین کنید.