مواد لازم و طرز تهیه پیتزا سیب زمینی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
پیتزا سیب زمینی
پیتزا سیب زمینی یک نوع غذای ساده و خوشمزه است که به عنوان یک گزینه جذاب برای وعدههای غذایی یا میانوعدهها شناخته میشود. این پیتزا به جای خمیر سنتی پیتزا، از سیبزمینی به عنوان پایه استفاده میکند و میتواند با مواد مختلفی پر شود.
این پیتزا به دلیل استفاده از سیبزمینی به عنوان پایه، طعمی متفاوت و جذاب به همراه بافتی نرم و ترد ارائه میدهد. این پیتزا میتواند به عنوان یک پیشغذا یا میانوعده خوشمزه برای خانواده و دوستان سرو شود.
* مناسب برای: ۲ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲۰ دقیقه | ۱۵ دقیقه | ۳۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پیتزا سیب زمینی به شرح زیر می باشد:
سیب زمینی درشت: ۲ عدد
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
سس پیتزا:
مواد لازم برای سس پیتزا سیب زمینی به شرح زیر می باشد:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و پول بیبر و پودر سیر و فلفل سیاه و ادویه پیتزا و آویشن: به میزان دلخواه یا نصف قاشق چایخوری
مواد پیتزا:
مواد لازم برای پخت مواد پیتزا سیب زمینی به شرح زیر می باشد:
فیله مرغ: ۴ عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
پول بیبر: یک سوم قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
ژامبون گوشت نواری خرد شده: ۲۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده: ۵۰ گرم
پنیر پیتزا: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
ذرت: ۵۰ گرم
زیتون بدون هسته اسلایس شده: ۷ عدد
فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده: نصف یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن پیتزا سیب زمینی فیله های مرغ را به نمک و فلفل و پول بیبر و روغن زیتون و پودر سیر آغشته و مزه دار میکنیم و داخل ظرف در بسته به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
برای تهیه خمیر دو عدد سیب زمینی را خوب میشوییم و با رنده متوسط رنده میکنیم و با کمک صافی آب سیب زمینی را میگیریم و داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
گام دوم:
یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه و ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری آرد و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری پودر سیر و یک عدد تخم مرغ را به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنیم و خوب با هم ترکیب میکنیم.
سس پیتزا را آماده میکنیم به این صورت که ۴ عدد گوجه پوره شده را بدون روغن تفت میدهیم تا آبش کشیده شود بعد ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و پول بیبر و فلفل سیاه و ادویه پیتزا و پودر سیر از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی غلیظ شود و کنار میگذاریم.
گام سوم:
هر دو طرف مرغ های مزه دار شده را بدون روغن حدود ۶ دقیقه گریل میکنیم و نواری خرد میکنیم و کنار میگذاریم .
سیب زمینی مزه دار شده را داخل سینی پیتزا (تفلون) پهن و صاف میکنیم بعد با نوک انگشت سیب زمینی را در قسمت دیواره بالا میبریم. قالب را داخل فر از قبل گرم شده و با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا سیب زمینی بپزد.
گام چهارم:
سپس قالب را از فر خارج میکنیم و یک لایه از سسی که درست کردیم روی سیب زمینی میمالیم و نصف پنیر پیتزا که یخ آن کاملا باز شده روی سس میریزیم و بعد ژامبون گوشت که نواری برش دادیم و فیله های نواری و قارچ اسلایس شده را روی پنیر میریزیم و روی مواد مجددا پنیر موزارلا میریزیم و روی پنیر ذرت بخارپز شده میریزیم و زیتون بدون هسته اسلایس شده و فلفل دلمه ای رنگی نگینی ریز خرد شده را میریزیم.
گام پنجم:
سپس برای خوب کش آمدن پنیر روی پنیر آب اسپری میکنیم و ادویه پیتزا روی مواد میپاشیم و در آخر دیواره سیب زمینی را به مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر آغشته میکنیم و پودر کنجد میپاشیم.
قالب را مجددا داخل فر از قبل گرم شده و با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا پیتزا بپزد.
نکات مهم
– می توانید به سسی که درست کردید یک قاشق سس گوجه فرنگی نیز اضافه نمایید.
– می توانید از انواع ژامبون و سوسیس و هات داگ و کراکف که نازک برش زدید داخل پیتزا سیب زمینی استفاده نمایید.
– میتوانید به جای فیله مرغ از چرخ کرده گوشت استفاده نمایید و داخل کره همراه نمک و فلفل تفت دهید و به پیتزا اضافه نمایید.