مواد لازم و طرز تهیه پیاز سوخاری
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
پیاز سوخاری
پیاز سوخاری یک غذای ساده و محبوب است که در بسیاری از رستورانها و فستفودها به عنوان پیشغذا یا همراه غذاهای اصلی سرو میشود. این غذا از حلقههای پیاز تازه که در خمیری مخصوص غوطهور و سپس سرخ میشوند، تهیه میگردد. نتیجه نهایی، حلقههای پیاز ترد و طلاییرنگ است که بیرونی ترد و داخل نرم و آبدار دارد.
این غذا به دلیل طعم و بافت جذابش در میان افراد مختلف بسیار محبوب است و میتواند در مهمانیها و دورهمیها به عنوان یک خوراکی لذیذ سرو شود.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۱۵ دقیقه | ۴۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پیاز سوخاری به شرح زیر می باشد:
پیاز: دو عدد
آرد سفید: یک لیوان فرانسه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: دو سوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری
پاپریکا دودی: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری
آب سرد: به حدی به آرد اضافه میکنیم که به غلظت ماست برسد
مواد لازم سس:
خیار شور ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: یک چهارم پیاز
آب لیمو تازه: نصف لیمو
نمک: یک پنجم قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن پیاز سوخاری داخل یک کاسه مناسب یک لیوان فرانسوی آرد میریزیم و ادویه ها را که شامل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و دو سوم قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک سوم قاشق چایخوری زردچوبه و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا دودی میباشد نیز میریزیم و خوب ترکیب میکنیم و آرام آرام آب سرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت ماست خامه ای درآید.
گام دوم:
روی کاسه مواد، سلفون میکشیم و ۶ دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم تا سرد شود سپس از فریزر خارج کرده و هم میزنیم.
پیاز ها را میشوییم و پوست میکنیم و سر و ته پیاز را برش میزنیم و پیاز را به صورت حلقه های یک سانتیمتری یا کمتر به صورت حلقه ای برش میزنیم و حلقه ها را از هم جدا میکنیم.
گام سوم:
داخل یک قابلمه به میزان فراوان روغن مایع ویژه سرخ کردن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم روغن کاملا داغ شود.
حلقه های پیاز را داخل مواد فرو میکنیم و بعد از آغشته شدن به مواد از داخل آن خارج میکنیم و اجازه میدهیم تا مواد اضافی از پیاز بچکد سپس داخل روغن داغ قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن داخل ظرف مناسب قرار میدهیم و با سس سرو میکنیم.
گام چهارم:
برای تهیه سس داخل یک کاسه مناسب ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۲ قاشق غذاخوری خیارشور ریز خرد شده و یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک چهارم پیاز ریز خرد شده و آب نصف لیمو تازه و یک پنجم قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب میریزیم و خوب ترکیب میکنیم.
نکات مهم
– بهتر است برای پیاز سوخاری از حلقه های بزرگ استفاده نکنید.
– مواد سوخاری را قبل از این که حلقه پیاز را به آن آغشته کنید، بچشید و طبق ذائقه خود نمک اضافی کنید.