مواد لازم و طرز تهیه پنیر سوخاری
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
پنیر سوخاری
پنیر سوخاری یک غذای خوشمزه و محبوب است که معمولاً به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو میشود. این غذا از تکههای پنیر (معمولاً پنیرهای نیمهسخت تا سفت مانند پنیر موتزارلا، چدار یا پنیر گودا) تهیه میشود که ابتدا در آرد، تخممرغ و خردههای نان (پودر سوخاری) غلتانده شده و سپس در روغن داغ سرخ میشوند.
فرآیند سوخاری کردن باعث میشود که سطح بیرونی پنیر ترد و طلایی شود، در حالی که داخل آن نرم و آبدار باقی میماند. پنیر سوخاری معمولاً با سسهای مختلفی مثل سس مارینارا، سس مایونز، یا سس فلفل سرو میشود.
این غذا بسیار محبوب است و در رستورانها و فستفودها به شکلهای مختلفی مانند استیکهای پنیر، توپکهای پنیر یا حتی انگشتیهای پنیر عرضه میشود. پنیر سوخاری معمولاً به دلیل طعم لذیذ و بافت خاصی که دارد، مورد توجه افراد در سنین مختلف قرار میگیرد.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۰ دقیقه | ۵۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پنیر سوخاری به شرح زیر می باشد:
پنیر کبابی: ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم
ماست: یک قاشق غذاخوری
آرد گندم یا آرد ذرت: ۱ الی ۲ لیوان فرانسوی
تخم مرغ: یک عدد
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
شیر: سه چهارم لیوان فرانسوی
سیخ چوبی: چند عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا داخل یک کاسه یک عدد تخم مرغ و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و سه چهارم لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری نمک و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب را میریزیم و توسط همزن دستی خوب ترکیب میکنیم و آرد را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد حالت کشسانی پیدا کند و مایع غلیظی شود (تقریبا یک و نیم لیوان آرد نسبت به جنس آرد نیاز داریم) سپس مواد را ده دقیقه استراحت میدهیم.
گام دوم:
پنیر کبابی را به قطر یک سانتیمتر و طول ده سانتیمتر برش میزنیم.
سیخ های چوبی را قبل از استفاده داخل آب خیس میکنیم و نوک تیز سیخ چوبی را برش میزنیم تا خطری برای کودکان در حین سرو ایجاد نشود و با احتیاط داخل پنیر برش خورده فرو میکنیم و مقداری سیخ چوبی را برای نگه داشتن با انگشت، بیرون نگه میداریم.
گام سوم:
مواد را داخل یک لیوان بلند میریزیم و پنیر کبابی را داخل مواد فرو میبریم و مقداری داخل مواد میچرخانیم و از داخل مواد خارج میکنیم (اگر مواد روی پنیر در حال چکه است اجازه میدهیم بچکد).
داخل یک تابه یا قابلمه مناسب به میزان فراوان روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم روغن داغ شود. پنیرهای آغشته شده به مواد را داخل روغن داغ و فراوان قرار میدهیم تا سرخ شود.
گام چهارم:
بعد از سرخ شدن پنیر ها از روغن خارج میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میچینیم و سس کچاپ و سس خردل روی پنیر سوخاری میریزیم و سرو میکنیم.
نکات مهم
– روغن برای سرخ کردن پنیر ها باید داغ باشد.
– سیخ چوبی را قبل از استفاده داخل آب خیس نمایید.
– نوک تیز سیخ چوبی را برش بزنید تا خطری برای کودکان در حین سرو ایجاد نشود.
– میتوانید به جای پنیرکبابی از پنیر موزارلا نیز استفاده نمایید.
– میزان استفاده از پنیر بریا پنیر سوخاری به تعداد نفرات بستگی دارد و در رسپی مقدار فرضی در نظر گرفته شده است.
– بهتر است طول پنیر ده سانتی متر و عرض آن یک سانتی متر باشد.