مواد لازم و طرز تهیه هات داگ پنیری

فست فود ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

هات داگ پنیری

هات داگ پنیری یک نسخه طعم‌دار شده از هات داگ معمولی است که در آن از پنیر برای افزودن طعم و بافت استفاده می‌شود. این غذا به دلیل طعم غنی و بافت کرمی پنیر، بسیار محبوب است و گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی سریع و رویدادهای بیرونی مانند پیک‌نیک یا مهمانی‌های کوچک است.

هات داگ پنیری

* مناسب برای: ۲ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت هات داگ پنیری
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۲۰ دقیقه۱۵ دقیقه ۳۵ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم هات داگ پنیری

مواد لازم برای پخت هات داگ پنیری به شرح زیر می باشد:

پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ

نمک: نصف قاشق چایخوری

پاپریکا: یک سوم قاشق چایخوری

روغن: به میزان لازم

سس خردل: برای هر نان یک الی دو قاشق سوپخوری

هات داگ: دو عدد

نان باگت سایز کوچک: دو عدد

جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری

پنیر ورقه ای: ۴ عدد

پنیر پیتزا: ۵۰ گرم

روغن زیتون: ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری برای تفت پیاز

طرز تهیه

طرز تهیه هات داگ پنیری

گام اول:

ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و همراه روغن زیتون تفت میدهیم تا کمی سبک شود و نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا میریزیم و خوب تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود و برای کاراملی شدن دو قاشق سوپخوری آب میریزیم و مجددا کمی تفت میدهیم.

داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا روغن داغ شود سپس هات داگ ها را روی سطح صاف قرار میدهیم و توسط چاقو روی دو طرف هر هات داگ برش مورب ایجاد میکنیم تا هات داگ ها مغز پخت شوند، سپس داخل روغن داغ با حرارت کم قرار میدهیم و تمام سطح هات داگ را با چرخاندن داخل روغن خوب میپزیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل بازاری

گام دوم:

دو عدد نان باگت را باز میکنیم و روی یک طرف داخل هر نان یک قاشق سس خردل میمالیم و برای داخل هر نان پیاز کاراملی به هر اندازه که دوست داشتیم میریزیم و هات داگ پخته را داخل هر نان جداگانه قرار میدهیم.

برای هر ساندویچ دو عدد پنیر ورقه ای و مقداری پنیر پیتزا را روی تابه داغ که حرارت زیر تابه خاموش است قرار میدهیم و به محض ذوب شدن پنیرها روی هات داگ داخل ساندویچ میریزیم.

و در آخر روی پنیر های ذوب شده داخل ساندویچ مقداری جعفری خرد شده میریزیم.

نکات مهم

– بهتر است برای سرو از نان باگت کوچک استفاده نمایید تا بعد از قرار دادن هات داگ داخل نان هات داگ از دو طرف نان بیرون بزند.

– میزان استفاده از پنیر به ذائقه شخصی هر شخص بستگی دارد.

– میتوانید هر طعم سسی را که به آن علاقه مند بودید جایگزین سس خردل نمایید.

– میزان استفاده از ادویه ها به ذائقه شخصی شما بستگی دارد میتوانید کم یا زیاد کنید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها