مواد لازم و طرز تهیه هات داگ با قارچ و پنیر
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
هات داگ با قارچ و پنیر
هات داگ با قارچ و پنیر یکی از انواع محبوب هات داگ است که با اضافه کردن قارچ تفتداده شده و پنیر به هات داگ معمولی، طعم و مزهای لذیذتر و متفاوتتر ایجاد میکند. این نوع هات داگ، بافتی کرمی و طعمی غنیتر دارد که برای علاقهمندان به غذاهای پنیری و قارچی بسیار جذاب است.
این غذا میتواند یک گزینه عالی برای مهمانیها، پیکنیکها و یا حتی یک وعده غذایی ساده و خوشمزه در خانه باشد.
* مناسب برای: ۲ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۰ دقیقه | ۵۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت هات داگ با قارچ و پنیر به شرح زیر می باشد:
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
نمک: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: یک سوم قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
سس خردل: برای هر نان یک الی دو قاشق سوپخوری
سس مایونز: برای هر نان یک الی دو قاشق سوپخوری
هات داگ پنیری: دو عدد
نان باگت سایز کوچک: دو عدد
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای: ۶ عدد
پنیر پیتزا: ۵۰ الی ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری برای تفت پیاز
خیار شور رنده درشت شده: ۳ عدد
فلفل دلمه نواری نازک خرد شده: نصف یک عدد
قارچ اسلایس شده: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
آب لیمو تازه: نصف لیمو
کره: ۲۵ گرم
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا یک عدد پیاز را به صورت خلالی و بسیار نازک خرد میکنیم و همراه روغن زیتون تفت میدهیم تا کمی سبک شود و نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا میریزیم و خوب تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود سپس نصف فلفل دلمه ای را که به صورت نواری نازک برش دادیم داخل پیاز ها میریزیم و کمی تفت میدهیم و برای کاراملی شدن دو قاشق سوپخوری آب میریزیم و مجددا کمی تفت میدهیم و اگر نیاز باشد چندین بار آب میریزیم و در آخر حرارت را خاموش میکنیم و یک قاشق چایخوری سرکه بالزامیک اضافه میکنیم و هم میزنیم.
گام دوم:
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم قارچ اسلایس شده را به نصف آب لیمو تازه آغشته میکنیم و داخل یک تابه ۲۵ گرم کره قرار میدهیم تا با حرارت کم ذوب شود سپس قارچ ها را داخل کره تفت میدهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود و ۵۰ الی ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا را روی قارچ ها میریزیم و حرارت را خاموش میکنیم و در تابه را قرار میدهیم تا با حرارت خود قارچ ها پنیر ذوب شود.
گام سوم:
هات داگ ها را روی سطح صاف قرار میدهیم و توسط چاقو روی دو طرف هر هات داگ برش مورب ایجاد میکنیم تا هات داگ ها مغز پخت شوند، داخل یک ماهیتابه کمی روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا روغن داغ شود، سپس هات داگ های برش خورده را داخل روغن داغ با حرارت کم قرار میدهیم و تمام سطح هات داگ را با چرخاندن داخل روغن خوب میپزیم، بعد از پخت روی هر هات داگ که داخل تابه قرار دارد سه عدد پنیر ورقه ای قرار میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم و در تابه را قرار میدهیم تا با حرارت خود هات داگ ها پنیر ذوب شود.
گام چهارم:
دو عدد نان باگت را باز میکنیم و روی یک طرف داخل هر نان یک قاشق سس خردل میمالیم و روی طرف دیگر سس مایونز میمالیم، داخل هر نان پیاز کاراملی و فلفل دلمه ای به هر اندازه که دوست داشتیم میریزیم هات داگ پخته شده که لحظه آخر روی آنها پنیر ورقه ای قرار دادیم را داخل هر نان جداگانه قرار میدهیم و قارچ های تفت داده و پنیری را به هر اندازه که دوست داشتیم روی هات داگ میریزیم و مقداری جعفری خرد شده و خیار شور رنده شده روی هات داگ ها میریزیم.
نکات مهم
– بهتر است برای سرو از نان باگت کوچک استفاده نمایید تا بعد از قرار دادن هات داگ داخل نان هات داگ از دو طرف نان بیرون بزند.
– میزان استفاده از پنیر به ذائقه شخصی هر شخص بستگی دارد.
– میتوانید هر طعم سسی را که به آن علاقه مند بودید جایگزین سس خردل و سس مایونز نمایید.
– میزان استفاده از ادویه ها به ذائقه شخصی شما بستگی دارد میتوانید کم یا زیاد کنید.