مواد لازم و طرز تهیه ناگت سیب زمینی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ناگت سیب زمینی
ناگت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای فرآوری شده است که از سیب زمینی پخته و له شده یا رنده شده تهیه میشود. این محصول معمولاً به شکل قطعات کوچک و یکدست، مانند ناگت مرغ، فرم داده میشود و سپس سرخ میگردد. برای تهیه این غذا، سیب زمینیها را بپزید، له کنید و با مواد دیگری مانند آرد، تخم مرغ، و ادویهها مخلوط نمایید. سپس مخلوط به دست آمده را به شکل ناگتها فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
این غذا یک گزینه عالی برای جایگزینی ناگتهای گوشتی برای گیاهخواران یا کسانی که به دنبال تنوع در غذاهای خود هستند، محسوب میشود.
* مناسب برای: ۴ الی ۵ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۵ دقیقه | ۵۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ناگت سیب زمینی به شرح زیر می باشد:
سیب زمینی: یک کیلوگرم
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
سس خردل: یک قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
پودر سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری سرپر
نمک: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: دو سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: دو سوم قاشق چایخوری
آویشن: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن ناگت سیب زمینی، سیب زمینی ها را میشوییم و داخل آب در حال جوشیدن قرار میدهیم و بیست دقیقه اجازه میدهیم تا نیم پز شوند و بعد داخل یخچال قرار میدهیم و یک ساعت اجازه میدهیم کاملا سرد شوند.
گام دوم:
سیب زمینی نیم پز و سرد را داخل دستگاه همزن قرار میدهیم و به همراه ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا و ۴ حبه سیر و ۴ قاشق غذاخوری سر پر پودر سوخاری و دو قاشق چایخوری نمک و دو سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و دو سوم قاشق چایخوری پودر پیاز و نصف قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری پاپریکا توسط دستگاه همزن میکس میکنیم تا کاملا ترکیب شوند.
گام سوم:
سپس دستگاه را خاموش میکنیم و یک قاشق غذاخوری سس خردل میزنیم و مجددا دستگاه همزن را روشن میکنیم و خوب میکس میکنیم.
مواد میکس شده را داخل ظرف مناسبی میریزیم و روی ظرف سلفون میکشیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
اگر پودر سوخاری ما درشت باشد داخل دستگاه آسیاب میکنیم تا ریز شود.
گام چهارم:
مواد را از داخل یخچال خارج میکنیم و دستمان را خیس میکنیم و به مواد فرم میدهیم و داخل پودر سوخاری قرار میدهیم و دور تا دور آنها را با پودر سوخاری میپوشانیم.
داخل ماهیتابه به اندازه کافی روغن میریزیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم داغ شود سپس ناگت ها را داخل روغن داغ و با حرارت ملایم دور تا دورش را سرخ میکنیم.
نکات مهم
– قطر ناگت ها را یک سانتی متر در نظر بگیرید.
– میتوانید به جای سیر از پودر سیر استفاده نمایید.
– پودر سوخاری برای پوشاندن دور ناگت ها باید ریز باشد تا دور ناگت لایه ضخیم و سفتی ایجاد نشود.
– ناگت سیب زمینی ها را زیاد سرخ نکنید تا سفت نشود.
– میتوانید ناگت ها را قبل از سرخ کردن داخل فریزر و در ظرف در بسته قرار دهید.
– میتوانید ادویه ها را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد یا حذف کنید.