مواد لازم و طرز تهیه مافین پیتزایی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
مافین پیتزایی
مافین پیتزایی یک نوع پیشغذای خوشمزه و ساده است که ترکیبی از طعم پیتزا و مافین است. این غذا به طور معمول در قالبهای مافین (که به شکلهای کوچک و گرد درست میشود) تهیه میشود و میتواند به عنوان یک میانوعده، پیشغذا یا حتی وعده اصلی مصرف شود. مافینهای پیتزایی معمولاً از مواد تشکیلدهندهای مشابه با پیتزا استفاده میکنند، اما در اندازه و شکل کوچکتر.
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۴۰ دقیقه | ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت مافین پیتزایی به شرح زیر می باشد:
فیله مرغ ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده کوچک: یک عدد
سیر رنده شده: یک عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: نصف لیوان فرانسوی
آرد سفید: ۲۲۰ گرم
قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
خامه: ۵۰ گرم
روغن یا کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده: ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر خمیر ترش (اختیاری): یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری
ژامبون یا کالباس خرد شده: ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده: ۵۰ گرم
پیازچه خرد شده: ۵۰ گرم
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن مافین پیتزایی یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و داخل ماهیتابه سه قاشق روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و پیازهای خرد شده را داخل روغن داغ میریزیم و تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود سپس ادویه ها را که شامل نصف قاشق چایخوری سر پر نمک و یک سوم قاشق چایخوری زردچوبه و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب میباشد میریزیم و کمی تفت میدهیم.
گام دوم:
سپس ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده میریزیم و تفت میدهیم تا کاملا آب قارچ کشیده شود، ۲۰۰ گرم فیله مرغ خرد شده میریزیم و کمی تفت میدهیم تا بپزد و یک حبه سیر رنده شده نیز میریزیم و چند ثانیه تفت میدهیم، سپس ۵۰ گرم جعفری خرد شده و ۵۰ گرم پیازچه خرد شده و ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ریز خرد شده را میریزیم و دو دقیقه تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد سرد شود.
گام سوم:
داخل کاسه مناسب دو عدد تخم مرغ میریزیم و توسط همزن دستی هم میزنیم و ۵۰ گرم خامه و نصف لیوان شیر را نیز میریزیم و هم میزنیم و ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا و ۱۰۰ گرم کره ذوب شده نیز میریزیم و هم میزنیم. ۱۰۰ گرم ژامبون یا کالباس خرد شده را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مواد فیله پخته شده و سرد شده را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم.
گام چهارم:
۲۲۰ گرم آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری پودر خمیر ترش (اختیاری) را ترکیب میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و نیم ساعت استراحت میدهیم.
داخل قالب های مافین را چرب میکنیم و مواد را تا دو سوم داخل قالب ها پر میکنیم. قالب مافین را روی سینی فر از قبل گرم شده و با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا مافین بپزد.
نکات مهم
– میتوانید از گوشت چرخکرده و ماهی نیز استفاده نمایید.
– در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده برای مافین پیتزایی یک قاشق غذاخوری سس گوجه نیز موقع تفت دادن اضافه نمایید.