مواد لازم و طرز تهیه مافین پیتزایی

فست فود ۱۳ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

مافین پیتزایی

مافین پیتزایی یک نوع پیش‌غذای خوشمزه و ساده است که ترکیبی از طعم پیتزا و مافین است. این غذا به طور معمول در قالب‌های مافین (که به شکل‌های کوچک و گرد درست می‌شود) تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده، پیش‌غذا یا حتی وعده اصلی مصرف شود. مافین‌های پیتزایی معمولاً از مواد تشکیل‌دهنده‌ای مشابه با پیتزا استفاده می‌کنند، اما در اندازه و شکل کوچکتر.

مافین پیتزایی

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت مافین پیتزایی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۴۰ دقیقه ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم مافین پیتزایی

مواد لازم برای پخت مافین پیتزایی به شرح زیر می باشد:

فیله مرغ ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم

پیاز خرد شده کوچک: یک عدد

سیر رنده شده: یک عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

شیر: نصف لیوان فرانسوی

آرد سفید: ۲۲۰ گرم

قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم

خامه: ۵۰ گرم

روغن یا کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ریز خرد شده: ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

پودر خمیر ترش (اختیاری): یک قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری

زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری

ژامبون یا کالباس خرد شده: ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده: ۵۰ گرم

پیازچه خرد شده: ۵۰ گرم

طرز تهیه

طرز تهیه مافین پیتزایی

گام اول:

ابتدا برای درست کردن مافین پیتزایی یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و داخل ماهیتابه سه قاشق روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و پیازهای خرد شده را داخل روغن داغ میریزیم و تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود سپس ادویه ها را که شامل نصف قاشق چایخوری سر پر نمک و یک سوم قاشق چایخوری زردچوبه و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب میباشد میریزیم و کمی تفت میدهیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل لپه

گام دوم:

سپس ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده میریزیم و تفت میدهیم تا کاملا آب قارچ کشیده شود، ۲۰۰ گرم فیله مرغ خرد شده میریزیم و کمی تفت میدهیم تا بپزد و یک حبه سیر رنده شده نیز میریزیم و چند ثانیه تفت میدهیم، سپس ۵۰ گرم جعفری خرد شده و ۵۰ گرم پیازچه خرد شده و ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ریز خرد شده را میریزیم و دو دقیقه تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد سرد شود.

گام سوم:

داخل کاسه مناسب دو عدد تخم مرغ میریزیم و توسط همزن دستی هم میزنیم و ۵۰ گرم خامه و نصف لیوان شیر را نیز میریزیم و هم میزنیم و ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا و ۱۰۰ گرم کره ذوب شده نیز میریزیم و هم میزنیم. ۱۰۰ گرم ژامبون یا کالباس خرد شده را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم.

مواد فیله پخته شده و سرد شده را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم.

گام چهارم:

۲۲۰ گرم آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری پودر خمیر ترش (اختیاری) را ترکیب میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و نیم ساعت استراحت میدهیم.

داخل قالب های مافین را چرب میکنیم و مواد را تا دو سوم داخل قالب ها پر میکنیم. قالب مافین را روی سینی فر از قبل گرم شده و با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا مافین بپزد.

نکات مهم

– میتوانید از گوشت چرخکرده و ماهی نیز استفاده نمایید.

– در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده برای مافین پیتزایی یک قاشق غذاخوری سس گوجه نیز موقع تفت دادن اضافه نمایید.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه پیتزا مخلوط
در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها