مواد لازم و طرز تهیه فلافل با نخود سبز

فست فود ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

فلافل با نخود سبز

فلافل با نخود سبز یک نوع فلافل است که از نخود سبز به عنوان ماده اصلی تهیه می‌شود. این نوع فلافل معمولاً با اضافه کردن نخود به مخلوط فلافل سبز می‌سازند و طعم خوشمزه و ملایمی دارد. این فلافل معمولاً به صورت سرخ شده یا پخته و با نان یا سالاد مخصوص سرو می‌شود. از آن به عنوان یک گزینه سالم و گیاهی برای وعده های غذایی استفاده می‌شود.

تنها اسراری که باعث خوشمزه شدن فلافل های بازاری می‌شود فوت و فن های کوچک و ریزی است که با در نظر گرفتن آن می‌توانید در منزل فلافلی با طعم بی‌نظیر تهیه کنید. لذا در صورتی که قصد دارید در خانه فلافلی را تهیه کرده و طعم دلپذیر و لذیذی را از آن تجربه کنید، با ما همراه باشید.

فلافل با نخود سبز

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت فلافل با نخود سبز
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۱۰ دقیقه۳۰ دقیقه۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم فلافل با نخود سبز

مواد لازم برای پخت فلافل با نخود سبز به شرح زیر می باشد:

کنسرو نخود سبز: یک و نیم لیوان دسته دار

تخم مرغ: دو عدد

سیب زمینی: یک عدد

شوید خشک: یک قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

آرد سوخاری: تا حدی که مواد به غلظت فلافل برسد

ادویه مخصوص فلافل: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

طرز تهیه فلافل با نخود سبز

گام اول:

در صورتی که شما به یکباره تصمیم به تهیه فلافل با نخود سبز گرفته‌اید، ممکن است زمان کافی برای خیس کردن نخودها را در اختیار نداشته باشید. ما پیشنهاد می‌دهیم در این گونه مواقع از کنسرو نخود سبز استفاده کنید.

در کنار همه این مواردی که ذکر شد لازم است یادآور شویم نخود سبز از جمله موادی است که تایم و مدت کوتاهی جهت پخته شدن لازم داشته و در کمترین زمان آماده می‌شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه سمبوسه مرغ

همچنین جهت صرفه جویی در وقتی که برای خیساندن نخود در آب لازم دارید، پیشنهاد می‌شود پس از خریداری کردن نخود سبز تازه، آن را شستشو داده و به اندازه ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. پس از آن نخودها را آبکشی کرده و هنگامی که آب اضافی از آن خارج شد، نخودهای سبز خیس شده را در فریزر انجماد دهید. در این حالت هر زمان که قصد استفاده از نخود سبز را داشته باشید، نفخ آن گرفته شده و مهیا است. چرا که بسیاری از محصولات صنعتی و کارخانه‌ای به پای طعم و مزه‌ای که از مواد خانگی تهیه می‌شود، نمی‌رسند.

گام دوم:

برای این موضوع یک سیب زمینی را در اندازه متوسط و با ظاهر خوب جدا کرده و شستشو دهید تا گل و لای از آن جدا شود. پس از آن سیب زمینی ها را بر روی شعله گاز آب پز کنید.

سپس کاسه گودی را در اندازه متوسط انتخاب کنید. توجه کنید که نخود سبزهای شما به نحو مطلوبی پخته شده و در آن نخود خام باقی نماند.

در ادامه نخود سبزها را در ظرف مورد نظر ریخته و سیب زمینی هایی که در آب پخته‌اید را ۴ قاچ کرده و به آن اضافه کنید. همچنین حبه های سیر را نیز پوست گرفته و در آن ظرف بریزید. در حال حاضر می‌توانید با استفاده از یک گوشکوب برقی این مواد را له کرده و یا اینکه آنها را در دستگاه غذاساز بریزید تا لهیده و با یکدیگر ترتیب شوند. شما می‌توانید بر اساس وسایلی که در منزل در اختیارتان است این کار را انجام دهید.

گام سوم:

در ادامه که مواد مذکور را له کرده و با یکدیگر مخلوط کردید، زمان مناسبی است که تخم مرغ ها را در ظرف مذکور شکانده و شروع به هم زدن کنید. پس از آن نمک و فلفل را به میزان لازم به مخلوط مورد نظر افزوده و به هم زدن ادامه دهید. سپس شوید‌های خشک شده را به اندازه تعیین شده در مخلوط ریخته تا طعم و عطر بهتری به فلافل شما بدهد.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه مافین پیتزایی

گام چهارم:

همان گونه که شما نیز متوجه شده‌اید یک فلافل با کیفیت دارای بافت پوک و اسفنجی بوده و در عین حال جثه و اندازه آنها کوچک نیست.

راز و رمز این موضوع در افزودن آرد سوخاری به مایه فلافل است. مقدار آرد سوخاری در فلافل نخود سبز با توجه به حجم مواد فلافل، شتاب و نحوه هم زدن مایه فلافل و معیار شما به عنوان آشپز مشخص می‌شود. ممکن است هر آشپزی مقدار متفاوتی از آرد سوخاری را جهت افزودن به مواد فلافل در نظر بگیرد. در شرایطی که مواد فلافل را هم زده و مخلوط می‌کنید، با ملایمت و کم کم آرد سوخاری را به این مخلوط افزوده و ترکیب کنید. به طوری که در نهایت مایع فلافل شما به شکل خمیر درآمده و کاملاً یکنواخت باشد.

در صورتی که خمیر فلافل به شکل یکنواخت و غلظت مناسب تهیه نشود، در زمانی که مواد را فرم داده و یا در قالب مخصوص فلافل می‌گذارید، قادر به شکل دهی نبوده و از حالت خود خارج می‌شود.

گام پنجم:

برای آنکه فلافل ها را در یک ظرف سرخ کنید، لازم است تابه ای در جثه متوسط و دیواره های بلند را در نظر گرفته و روغن را در حجم بسیار در آن بریزید. از آن جهت که لزوماً فلافل ها باید در روغن زیاد غوطه ور شده و سرخ شوند. شعله گاز را در اندازه ملایم روشن کرده و ظرف حاوی روغن را بر روی آن بگذارید تا به تدریج گرم شده و داغ شود.

پس از آن مواد فلافل را در قالب مخصوص فلافل فرم داده و اگر این قالب در اختیارتان نبود، می‌توانید با استفاده از دست به فلافل شکل دهید. سپس با ملایمت فلافل ها را در روغن‌ داغ بریزید. با وجودی که شعله زیر تابه ملایم است، ولی پیشنهاد می‌شود به هیچ وجه از فلافل ها غافل نشوید. چرا که کوچک ترین تاخیر در بیرون آوردن فلافل، منجر به سوختن آن می‌شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه کرپ مرغ

پس از آنکه فلافل در روغن مغزپخت شده و به رنگ طلایی درآمد، آن را در توری فلزی روغن گیری بگذارید تا روغن اضافی از آن بیرون آید. به همین ترتیب مابقی خمیر فلافل را نیز در روغن سرخ کنید تا همه فلافل ها پخته شود. هم اکنون فلافلی که با نخود سبز تهیه کرده‌اید، کاملاً مهیای سرو است. نوش جانتان.

نکات مهم

– در هنگام اضافه کردن مواد فلافل به یکدیگر توجه به نسبت این مواد اهمیت زیادی دارد. چرا که اگر هر کدام از این مواد را کمتر از حد معمول و یا اضافه بر مقدار معین شده با یکدیگر مخلوط کنید، موجب می‌شود فلافل های شما در روغن باز شده و شکل خود را حفظ نکند.

– فلافل با نخود سبز ارزش غذایی زیادی داشته و به تنهایی می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی غذای شما در روز باشد. حتی می‌توانید آن را به عنوان عصرانه یا میان وعده در نظر گرفته و مصرف کنید.

– چنانچه بخواهید از کالری این غذا کاسته و از نوع سالم‌تر آن استفاده کنید، توصیه می‌شود روغن های گیاهی و بدون پالم را برای سرخ کردن فلافل به کار ببرید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها