مواد لازم و طرز تهیه فلافل لپه و سیب زمینی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
فلافل لپه و سیب زمینی
فلافل لپه و سیب زمینی یک نوع فلافل مدرن و متفاوت است که با اضافه کردن لپه (یا عدس قرمز) و سیب زمینی به دستور پخت سنتی فلافل، تهیه میشود. این تغییرات باعث میشود که فلافل بافت نرمتر و طعم متفاوتتری داشته باشد و میتواند به عنوان یک گزینه غذایی جذاب برای افرادی که به دنبال تنوع در غذاهای گیاهی هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۵ دقیقه | ۵۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت فلافل لپه و سیب زمینی به شرح زیر می باشد:
لپه: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
آرد سوخاری: به مقدار لازم
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد متوسط
ادویه فلافل: به مقدار لازم
طرز تهیه
گام اول – خیساندن لپه:
در نخستین گام جهت تهیه فلافل لپه همچون دستورالعمل قبلی لازم است تا فلافلها را شسته و به اندازه ۱۲ لغایت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. در طی این مدت چند بار آب آنها را عوض کنید تا کاملاً نفخ آن گرفته شود. پس از آن لپهها را در آبکش ریخته و بگذارید تا آب اضافی بیرون آید.
گام دوم – چرخ کردن مواد فلافل:
پس از آن بهتر است که لپههای خیس شده را به تنهایی در دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و یک بار آسیاب کنید. در ادامه پیاز و سیب زمینی پوست کنده را چهار قاچ کرده و با افزودن به فلافلها مجدداً آن را برای بار دوم آسیاب کنید.
گام سوم – آماده کردن مایه فلافل:
زمانی که لپهها و پیاز و سیب زمینی کاملاً آسیاب شدند آنها را در یک کاسه متوسط ریخته و آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه و آرد سوخاری، مقدار کمی آب و بیکینگ پودر را به آن افزوده و با دست آن را ورز دهید. به طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط شده و به خورد یکدیگر روند. پس از آن با یک کیسه نایلونی روی ظرف حاوی مایه فلافل لپه را کشیده و برای مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا در یخچال مانده و استراحت کند.
گام چهارم – سرخ کردن فلافل لپه در روغن:
پس از آنکه مدت زمان لازم سپری شده و مواد فلافل شما کاملاً مهیا شد، ماهیتابهای را در اندازه متوسط در نظر گرفته و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. ظرف را بر روی شعله متوسط بگذارید تا داغ شده و به دمای مناسب برسد. سپس با استفاده از قالب مخصوص فلافل ها را در اندازه کوچک شکل داده و در تابه روغن بریزید تا در آن شناور شده و کاملاً سرخ شود.
گام پنجم – سرو کردن فلافل لپه:
در ادامه که همه فلافلهای شما در روغن سرخ شد، آن را بر روی یک حوله تمیز آشپزخانه و یا دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی از آن خارج شود.
طعم و مزه فلافل لپه بسیار لذیذ و خوش طعم بوده و بهتر است آن را با سسها و طعم دهندههای خاص خود سرو کنید. در صورتی که بخواهید آن را به شکل ساندویچی درآورید مناسب است از نان باگت یا نان پیتا برای این کار بهره بگیرید. اصولاً به همراه فلافل از برخی ترشیجات همچون لیته تند، بندری و یا دورچینهای پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و برخی سسها استفاده میکنند.