مواد لازم و طرز تهیه فلافل با قارچ و پنیر

فست فود ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

فلافل با قارچ و پنیر

فلافل با قارچ و پنیر یک تغییر نوآورانه و خوشمزه بر روی دستور پخت سنتی فلافل است که در آن قارچ و پنیر به ترکیب اصلی نخود اضافه می‌شوند تا طعم و بافت جدیدی به این غذای محبوب بخشند.

این فست فود می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا یک وعده غذایی اصلی سرو شود و با سس‌های مختلف مانند تهینه یا سس ماست به همراه سبزیجات تازه عرضه می‌گردد. این ترکیب نوآورانه، طعم‌های متنوع و جذابی را به ارمغان می‌آورد که می‌تواند طرفداران زیادی پیدا کند.

فلافل با قارچ و پنیر

منوی دسترسی سریع

مواد لازم

طرز تهیه

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت فلافل با قارچ و پنیر
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۳۰ دقیقه ۱ ساعت

مواد لازم

مواد لازم فلافل با قارچ و پنیر

مواد لازم برای پخت فلافل با قارچ و پنیر به شرح زیر می باشد:

نخود: ۲ لیوان

قارچ: ۱ لیوان دسته دار

جعفری خردشده: نصف لیوان

پودر زیره سبز یا سیاه: ۱ قاشق غذاخوری

پودر گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر: ۲ حبه درشت

نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم

پنیر پیتزا: به میزان لازم

بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

طرز تهیه فلافل با قارچ و پنیر

گام اول – آماده کردن نخود فلافل:

ابتدا برای پخت فلافل با قارچ و پنیر بهتر است از ۴۸ ساعت قبل نخودها را در آب خیس کرده و طی این مدت آب آن را چند بار عوض کنید.‌ با این کار در عین حال که کاملاً نفخ نخودها گرفته می‌شود، بافت آن نیز به راحتی نرم خواهد شد.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه پیتزا رست بیف

گام دوم – تفت دادن قارچ:

در این مرحله قارچ‌ها را پس از شستن کاملا خشک کرده و به شکل ورق های نازک برش دهید. سپس ورق‌های نازک قارچ را ساطوری کرده و کاملاً در اندازه‌های کوچک خرد کنید. شما کاملاً مختار هستید قارچ‌ها را به همین شکل به فلافل اضافه کرده و یا اینکه آن را تفت دهید.

در صورتی که بخواهید قارچ‌ها را بر روی حرارت تفت دهید، بهتر است مقدار کمی روغن در تابه نچسب ریخته و شعله گاز را زیاد کنید. قارچ‌ها را به اندازه‌ای بر روی شعله حرارت داده و هم بزنید تا کاملاً آب آن گرفته شده و خشک شود.

گام سوم – چرخ کردن نخودها:

پس از سپری شدن مدت زمان لازم از خیس شدن نخودها، آنها را آبکش کرده و بگذارید کاملاً آب اضافی از آن خارج شده و خشک شود. سپس آنها را در دستگاه خردکن و یا چرخ گوشت ریخته و آسیاب کنید. در ادامه قارچ‌های خام یا حرارت دیده‌ای را که مهیا کرده‌اید، به نخود‌های آسیاب شده افزوده و هم بزنید.

گام چهارم – اضافه کردن پیاز و سیر و پنیر پیتزا:

پیاز و سیر را پوست گرفته و پس از رنده کردن آب آن را جدا کنید. بعد از آن سیر و پیاز رنده شده را به همراه جعفری ساطوری شده، پودر زیره و پودر گشنیز به مایه فلافل افزوده و مخلوط کنید.

در ادامه پنیر پیتزا رنده شده را به موادتان اضافه کرده و هم بزنید.

گام پنجم – افزودن تخم مرغ به مایه فلافل:

یک عدد تخم مرغ را در مایه فلافل شکسته و کاملاً هم بزنید تا به طور یکنواخت در آن پخش شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

گام ششم – اضافه کردن ادویه:

در این هنگام ادویه‌های لازم همچون نمک فلفل قرمز و زردچوبه را به مواد خود اضافه کرده و هم بزنید.‌ برای آنکه فلافل شما پف داشته باشد، پیشنهاد می‌شود به اندازه نصف قاشق چای‌خوری بکینگ پودر در آن افزوده و مخلوط کنید.

گام هفتم – سرخ کردن فلافل‌ها:

پس از آنکه مواد فلافل کاملاً مهیا شد، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه فلافل را جدا کرده و در کف دست بریزید. شما می‌توانید فلافل‌ها را با دستتان شکل داده و یا با استفاده از قالب مخصوص فلافل آنها را فرم دهید.

یک تابه نچسب در اندازه متوسط را در نظر گرفته و مقدار زیادی روغن در آن بریزید.‌ تابه را بر روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به آرامی داغ شده و به دمای مناسب برسد.

سپس فلافل‌ها را یک به یک در روغن بریزید تا در آن غوطه ور شود. پس از آنکه دو طرف فلافل کاملاً سرخ و مغز پخت شد، آنها را از تابه بیرون آورده و چیدمان کنید.

بسیاری از افرادی که اشتیاق زیادی نسبت به غذاهای فست فود و طعم پنیر پیتزا دارند، به شدت به این فلافل علاقمند می‌شوند. توصیه می‌شود حتماً این فلافل خوش طعم را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها