مواد لازم و طرز تهیه سمبوسه با گوشت
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
سمبوسه با گوشت
سمبوسه با گوشت یکی از انواع سمبوسهها است که در بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی، و خاورمیانه محبوب است. این غذا شامل خمیری نازک و مثلثی شکل است که با مخلوطی از گوشت چرخ کرده (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو) و ادویهها پر میشود. مواد پر کننده همچنین ممکن است شامل پیاز، سیر، جعفری، و گاهی اوقات نخود یا سیبزمینی باشد.
* مناسب برای: ۳ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲۰ دقیقه | ۳۵ دقیقه | ۵۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت سمبوسه با گوشت به شرح زیر می باشد:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده: ۲ عدد بزرگ
جعفری خرد شده: ۵۰ گرم
پیازچه خرد شده: ۵۰ گرم
نان لواش: به تعداد نیاز
پیاز نگینی خرد شده: یک عدد متوسط
نمک: دو قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری سر خالی
فلفل سیاه نیمکوب و پول بیبر و پودر سیر و پودر تخم گشنیز: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
کره: ۳۰ گرم
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن سمبوسه با گوشت پیاز نگینی خرد شده را داخل روغن تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود سپس ادویه ها را که شامل دو قاشق چایخوری سر پر نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل سیاه نیمکوب و پول بیبر و پودر سیر و پودر تخم گشنیز (از هر کدام نصف قاشق چایخوری) میباشد، میریزیم و کمی تفت میدهیم، سپس ۲۰۰ گرم قارچ خرد شده میریزیم و تفت میدهیم تا کاملا آب قارچ کشیده شود.
گام دوم:
داخل تابه ۳۰ گرم کره قرار میدهیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم و ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه میریزیم و تفت میدهیم تا بپزد. گوشت تفت خورده را به قارچ های تفت خورده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس ۵۰ گرم جعفری خرد شده و ۵۰ گرم پیازچه خرد شده را میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده را میریزیم و کمی تفت میدهیم.
گام سوم:
سپس یک قاشق سوپخوری سر پر سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم.
نان لواش را با قیچی به صورت طولی به سه قسمت تقسیم میکنیم که نسبت طول به عرض باید سه به یک باشد و به حالت مثلثی دو بار تا میزنیم و یک قاشق از مواد را داخل نان مثلثی قرار میدهیم و مجددا تا میزنیم و انتها نان را به صورت صاف برش میزنیم و داخل یک ضلع مثلث قرار میدهیم.
گام چهارم:
داخل ماهیتابه روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا داغ شود و هر دو طرف سمبوسه ها را با حرارت کم تفت میدهیم و داخل آبکش فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود سپس در ظرف مناسبی میچینیم.
نکات مهم
– میزان نمک مواد را قبل از ریختن داخل نان تست کنید و اگر نیاز باشد مجددا اضافه نمایید.
– اضافه کردن سس گوجه فرنگی اختیاری میباشد اما باعث طعم خوبی در مواد سمبوسه با گوشت میشود.