مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس

فست فود ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

ذرت مکزیکی با کالباس

ذرت مکزیکی با کالباس، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب ذرت دانه‌ای پخته شده با کالباس و سایر مخلفات درست می‌شود. این غذا معمولا به صورت یک پیش غذا یا یک غذای سبک سرو می‌شود و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها مناسب است.

این غذا به دلیل داشتن طعم‌های متنوع و بافت‌های مختلف، محبوبیت زیادی دارد و برای انواع موقعیت‌ها مناسب است.

ذرت مکزیکی با کالباس

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت ذرت مکزیکی با کالباس
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۲۰ دقیقه۲۰ دقیقه۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم ذرت مکزیکی با کالباس

مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی با کالباس به شرح زیر می باشد:

ذرت بخارپز: ۵۰۰ گرم

قارچ اسلایس شده نازک: ۲۰۰ گرم

کره: ۶۰ گرم

لیمو ترش تازه: یک عدد

پنیر پارمزان: ۷۰ الی ۱۰۰ گرم

پنیر موزارلا: ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم

کالباس خرد شده: ۲۰۰ گرم

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

سس مایونز: ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس

گام اول:

برای تهیه ذرت مکزیکی با کالباس، می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.

گام دوم:

در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت که مقدار آن ۵۰۰ گرم است ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (به اندازه ای آب میریزیم که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم با بخار آب کاملا پخته شود. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه قارچ سوخاری

گام سوم:

۲۰۰ گرم قارچ کوچک را خوب میشوییم و به صورت ورقه ای اسلایس میکنیم و داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب یک عدد لیمو تازه را روی قارچ ها میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.

تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۶۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود.

گام چهارم:

۲۰۰ گرم کالباس را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک قاشق چایخوری سر پر نمک و یک قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز را اضافه میکنیم و ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا و ۵۰ الی ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم و هم میزنیم.

موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.

نکات مهم

– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

– می توانید به جای کالباس از هر نوع ژامبون استفاده نمایید.

– میزان استفاده از پنیر به ذائقه هر شخص بستگی دارد.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها