مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ذرت مکزیکی با کالباس
ذرت مکزیکی با کالباس، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب ذرت دانهای پخته شده با کالباس و سایر مخلفات درست میشود. این غذا معمولا به صورت یک پیش غذا یا یک غذای سبک سرو میشود و برای مهمانیها و دورهمیها مناسب است.
این غذا به دلیل داشتن طعمهای متنوع و بافتهای مختلف، محبوبیت زیادی دارد و برای انواع موقعیتها مناسب است.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲۰ دقیقه | ۲۰ دقیقه | ۴۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی با کالباس به شرح زیر می باشد:
ذرت بخارپز: ۵۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده نازک: ۲۰۰ گرم
کره: ۶۰ گرم
لیمو ترش تازه: یک عدد
پنیر پارمزان: ۷۰ الی ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا: ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم
کالباس خرد شده: ۲۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
سس مایونز: ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
برای تهیه ذرت مکزیکی با کالباس، می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.
گام دوم:
در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت که مقدار آن ۵۰۰ گرم است ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (به اندازه ای آب میریزیم که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم با بخار آب کاملا پخته شود. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.
گام سوم:
۲۰۰ گرم قارچ کوچک را خوب میشوییم و به صورت ورقه ای اسلایس میکنیم و داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب یک عدد لیمو تازه را روی قارچ ها میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.
تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۶۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود.
گام چهارم:
۲۰۰ گرم کالباس را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک قاشق چایخوری سر پر نمک و یک قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز را اضافه میکنیم و ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا و ۵۰ الی ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم و هم میزنیم.
موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.
نکات مهم
– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
– می توانید به جای کالباس از هر نوع ژامبون استفاده نمایید.
– میزان استفاده از پنیر به ذائقه هر شخص بستگی دارد.