مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ذرت مکزیکی با قارچ
ذرت مکزیکی با قارچ یک غذای خوشمزه و رنگارنگ است که ترکیبی از ذرت شیرین و قارچها را به همراه سایر مواد معطر و ادویهجات در بر دارد. این غذا اغلب با افزودن سسهای خامهای یا تند و ادویههای مکزیکی مانند فلفل چیلی، پاپریکا، و زیره سیاه تهیه میشود که طعمی دلپذیر و تند به آن میبخشد.
* مناسب برای: ۳ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۳۰ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی با قارچ به شرح زیر می باشد:
ذرت بخارپز: ۲۵۰ گرم
قارچ اسلایس شده نازک: ۱۰۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
لیمو ترش تازه: یک عدد
پنیر پارمزان: ۲۵ گرم
پنیر موزارلا: ۷۵ گرم
کالباس یا ژامبون خرد شده (اختیاری): ۱۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: یک سوم قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
سس مایونز: ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
برای درست کردن ذرت مکزیکی با قارچ می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.
گام دوم:
در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت که مقدار آن ۲۵۰ گرم است ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (مقدار آب طوری باشد که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم با بخار آب کاملا پخته شود. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.
گام سوم:
قارچ را به صورت نازک اسلایس میکنیم داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب یک عدد لیمو تازه را روی قارچ میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.
تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۳۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم آب قارچ کشیده شود.
گام چهارم:
۱۰۰ گرم کالباس یا ژامبون را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا را اضافه میکنیم و ۷۵ گرم پنیر موزارلا و ۲۵ گرم پنیر پارمزان اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم. موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.
نکات مهم
– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.