مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

فست فود ۰۳ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

ذرت مکزیکی با قارچ

ذرت مکزیکی با قارچ یک غذای خوشمزه و رنگارنگ است که ترکیبی از ذرت شیرین و قارچ‌ها را به همراه سایر مواد معطر و ادویه‌جات در بر دارد. این غذا اغلب با افزودن سس‌های خامه‌ای یا تند و ادویه‌های مکزیکی مانند فلفل چیلی، پاپریکا، و زیره سیاه تهیه می‌شود که طعمی دلپذیر و تند به آن می‌بخشد.

ذرت مکزیکی با قارج

* مناسب برای: ۳ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت ذرت مکزیکی با قارچ
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۳۰ دقیقه ۱ ساعت

مواد لازم

مواد لازم ذرت مکزیکی با قارچ

مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی با قارچ به شرح زیر می باشد:

ذرت بخارپز: ۲۵۰ گرم

قارچ اسلایس شده نازک: ۱۰۰ گرم

کره: ۳۰ گرم

لیمو ترش تازه: یک عدد

پنیر پارمزان: ۲۵ گرم

پنیر موزارلا: ۷۵ گرم

کالباس یا ژامبون خرد شده (اختیاری): ۱۰۰ گرم

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری

پاپریکا: یک سوم قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

سس مایونز: ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

گام اول:

برای درست کردن ذرت مکزیکی با قارچ می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.

گام دوم:

در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت که مقدار آن ۲۵۰ گرم است ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (مقدار آب طوری باشد که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم با بخار آب کاملا پخته شود. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره

گام سوم:

قارچ را به صورت نازک اسلایس میکنیم داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب یک عدد لیمو تازه را روی قارچ میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.

تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۳۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم آب قارچ کشیده شود.

گام چهارم:

۱۰۰ گرم کالباس یا ژامبون را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا را اضافه میکنیم و ۷۵ گرم پنیر موزارلا و ۲۵ گرم پنیر پارمزان اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم. موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.

نکات مهم

– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها