مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

فست فود ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

ذرت مکزیکی خانگی

ذرت مکزیکی خانگی یک دسر یا پیش‌غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ذرت پخته شده به همراه چاشنی‌ها و مواد مختلف تهیه می‌شود. این خوراکی اصالتاً از مکزیک آمده و در کشورهای مختلف، به‌ویژه در خیابان‌ها و بازارها، به عنوان یک اسنک محبوب سرو می‌شود. در نسخه خانگی، می‌توانید مواد دلخواه خود را به ذرت اضافه کنید تا طعمی خاص و دلپذیر ایجاد کنید.

ذرت مکزیکی خانگی

* مناسب برای: ۲ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت ذرت مکزیکی خانگی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۲۵ دقیقه۳۵ دقیقه ۱ ساعت

مواد لازم

مواد لازم ذرت مکزیکی خانگی

مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی خانگی به شرح زیر می باشد:

ذرت بخارپز: ۲۵۰ گرم

قارچ اسلایس شده نازک: ۷۰ گرم

کره: ۳۰ گرم

لیمو ترش تازه: یک عدد

پنیر موزارلا: ۷۰ گرم

کالباس خرد شده: ۵۰ گرم

نمک: یک سوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری

آویشن: نصف قاشق چایخوری

سس مایونز: ۲ الی ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

گام اول:

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی، می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.

گام دوم:

در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (به اندازه ای آب میریزیم که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم ذرت ها با بخار آب کاملا پخته شوند. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

گام سوم:

قارچ ها را خوب میشوییم و به صورت ورقه ای اسلایس میکنیم و داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب نصف لیمو تازه را روی قارچ ها میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.

تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۳۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن کره، ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود.

گام چهارم:

کالباس را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک سوم قاشق چایخوری سر پر نمک و نصف قاشق چایخوری آویشن و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب را اضافه میکنیم و پنیر موزارلا اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۲ الی ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم و هم میزنیم.

موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.

نکات مهم

– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

– می توانید به جای کالباس از هر نوع ژامبون دیگری برای ذرت مکزیکی خانگی استفاده نمایید.

– میزان استفاده از پنیر به ذائقه هر شخص بستگی دارد.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها