مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی یک غذای خیابانی محبوب است که در مکزیک و بسیاری از نقاط جهان دیگر به خصوص در آمریکای لاتین و ایالات متحده شناخته شده است. این غذا از بلال پخته یا کبابی تهیه میشود که به آن کره، پنیر، فلفل چیلی، نمک و گاهی آب لیمو اضافه میکنند.
ذرت مکزیکی به دلیل ترکیب طعمهای تند، ملایم، شور و کرمی بسیار محبوب است و اغلب به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانیها و گردهماییها سرو میشود.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۰ دقیقه | ۵۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی به شرح زیر می باشد:
ذرت بخارپز: ۵۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده نازک: ۲۰۰ گرم
کره: ۶۰ گرم
لیمو ترش تازه: یک عدد
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
سالامی دودی خرد شده: ۲۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
سس مایونز: ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
می توانیم از انواع ذرت برای ذرت مکزیکی استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.
در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت که مقدار آن ۵۰۰ گرم است ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم.
مقدار آب طوری باشد که به آبکش نرسد، بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم با بخار آب کاملا پخته شود. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.
گام دوم:
قارچ را به صورت ریز اسلایس میکنیم داخل ظرف مناسبی (کاسه) میریزیم و آب یک عدد لیمو تازه را روی قارچ میریزیم و قارچ ها را زیرو رو میکنیم و کاملا به آب لیمو آغشته میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.
تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۶۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم به محض ذوب شدن کره، قارچ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم آب قارچ کشیده شود.
گام سوم:
۲۰۰ گرم سالامی دودی را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک قاشق چایخوری سر پر نمک و یک قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز را اضافه میکنیم و ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا و ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم.
موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.
نکات مهم
– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
– می توانید به جای سالامی دودی از هر نوع ژامبون استفاده نمایید.
ارزش غذایی
نوع | مقدار |
---|---|
کالری | ۱۵۸KCal |
چربی | ۱۲g |
کربوهیدرات | ۱۵g |
پروتئین | ۱۰g |