مواد لازم و طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

فست فود ۰۲ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

بورک گوشت و قارچ

بورک گوشت و قارچ یک نوع غذای سنتی ترکی است که از خمیر یوفکا یا پفکی تهیه می‌شود و با مخلوطی از گوشت چرخ‌کرده و قارچ، به همراه پیاز و ادویه‌جات معطر مانند نمک، فلفل و گاهی زردچوبه و دارچین پر می‌شود. بورک می‌تواند به شکل‌های مختلفی مانند رولت، مثلثی یا دایره‌ای پیچیده شود و سپس به روش سرخ کردن یا پخت در فر آماده می‌شود.

این غذا بسیار مغذی است و به دلیل ترکیبات غنی و متنوعش، می‌تواند به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو شود. این بورک معمولاً با سس‌های مختلفی مانند سس تند یا سس ماست میل می‌شود تا طعم آن را تکمیل کند.
بورک گوشت و قارچ

* مناسب برای: ۲ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت بورک گوشت و قارچ
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۵ دقیقه۲۰ دقیقه۵۵ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم بورک گوشت و قارچ

مواد لازم برای پخت بورک گوشت و قارچ به شرح زیر می باشد:

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم

جعفری خرد شده: ۵۰ گرم

پیازچه خرد شده: ۵۰ گرم

فلفل دلمه ریز خرد شده: یک چهارم یک عدد

خمیر یوفکا بورک: یک بسته یا بیشتر بسته به میزان مواد

پیاز نگینی خرد شده: یک عدد متوسط

نمک: یک قاشق چایخوری

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

سس گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری

فلفل سیاه نیمکوب: یک سوم قاشق چایخوری

پول بیبر: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر سیر و پودر تخم گشنیز: از هر کدام نصف قاشق چایخوری

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه اسنک خانگی

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

مواد رومال خمیر بورک:

مواد رومال نان بورک گوشت و قارچ

مواد لازم برای پخت مواد رومال نان بورک گوشت و قارچ به شرح زیر می باشد:

شیر: یک لیوان فرانسوی

کره ذوب شده: ۵۰ گرم

مواد رومال نهایی:

مواد رومال نهایی بورک گوشت و قارچ

مواد لازم برای پخت مواد رومال نهایی بورک گوشت و قارچ به شرح زیر می باشد:

زرده تخم مرغ: یک عدد

کره ذوب شده: ۴۰ گرم

پودر زعفران: یک پینچ

کنجد یا سیاهدانه: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

گام اول:

ابتدا برای درست کردن بورک گوشت و قارچ یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیاز نگینی خرد شده را داخل روغن تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود سپس ادویه ها را که شامل یک قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه میباشد میریزیم و تفت میدهیم.

گام دوم:

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده میریزیم و کمی تفت میدهیم تا بپزد و ادویه ها را که شامل یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک چهارم قاشق چایخوری پول بیبر و نصف قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز میباشد میریزیم و مجددا تفت میدهیم.

گام سوم:

۲۰۰ گرم قارچ خرد شده میریزیم و تفت میدهیم تا کاملا آب قارچ کشیده شود و سپس ۵۰ گرم جعفری خرد شده و ۵۰ گرم پیازچه خرد شده و یک چهارم فلفل دلمه ریز خرد شده را میریزیم و کمی تفت میدهیم و یک قاشق سوپخوری سر پر سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه برگر رستورانی

گام چهارم:

یک عدد خمیر یوفکا بورک را روی میز کار قرار میدهیم و از ترکیب مواد رومال رومال خمیر بورک (یک لیوان فرانسوی شیر و ۵۰ گرم کره ذوب شده) توسط قلمو آشپزی روی خمیر بورک میمالیم و یک الی سه قاشق از مواد را با کمی پنیر پیتزا یک طرف خمیر یوفکا بورک قرار میدهیم و خمیر را از دو طرف به هم نزدیک میکنیم و سپس رول میکنیم و قبل از بستن رول مجددا از مواد رومال میمالیم تا خمیر باز نشود.

گام پنجم:

بورک ها را داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن کردیم، میچینیم و از ترکیب مواد رومال نهایی (زرده تخم مرغ و پودر زعفران و کره ذوب شده) توسط قلمو آشپزی روی بورک ها میمالیم و کنجد یا سیاه دانه روی بورک ها میپاشیم.

سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه قرا میدهیم تا بورک ها برشته شود.

بورک ها را داخل ظرف مناسبی میچینیم و با سس دلخواه سرو میکنیم.

نکات مهم

– میتوانید از گوشت رست بیف نیز برای بورک گوشت و قارچ استفاده نمایید.

– میزان نمک مواد را قبل از ریختن داخل خمیر بورک تست کنید و اگر نیاز باشد مجددا اضافه نمایید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها