مواد لازم و طرز تهیه برگر رستورانی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
برگر رستورانی
برگر رستورانی به برگرهایی اطلاق میشود که در رستورانها و فستفودها عرضه میشوند و از نظر کیفیت، طعم، و اندازه معمولاً با برگرهای خانگی تفاوت دارند. این نوع برگرها میتوانند شامل انواع مختلفی از گوشتها مانند گوشت گاو، مرغ، بوقلمون یا حتی گیاهی باشند و به شکلهای متنوعی تهیه و سرو میشوند.
برگرهای رستورانی به دلیل تنوع بالا و کیفیت در پخت و مواد اولیه، محبوبیت زیادی دارند و بخش مهمی از منوی بسیاری از رستورانها و فست فودها را تشکیل میدهند.
منوی دسترسی سریع
مواد لازم:
سایر مواد:
* مناسب برای: ۲ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۲۰ دقیقه | ۵۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد اصلی
مواد لازم برای پخت برگر رستورانی به شرح زیر می باشد:
گوشت سردست گوساله: ۶۰۰ گرم
گوشت قلوه گاه گوساله: ۴۰۰ گرم
چربی: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
ادویه ها
مواد لازم برای ادویه برگر رستورانی به شرح زیر می باشد:
نمک: ۱۰ گرم
فلفل سیاه نیمکوب: ۲ گرم
فلفل پاپریکا: ۱ گرم
پرک فلفل قرمز: ۲ گرم
پودر سیر: ۷ گرم (یک قاشق مرباخوری)
پودر پیاز: ۱۲ گرم (یک قاشق غذاخوری)
سس مخصوص برگر
مواد لازم برای سس محصوص برگر رستورانی به شرح زیر می باشد:
سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس ووسشر: ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند: نصف قاشق چایخوری
خیارشور بسیار ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز: یک قاشق مرباخوری
پیاز کاراملی
مواد لازم برای پیاز کاراملی برگر رستورانی به شرح زیر می باشد:
پیاز متوسط: ۳ عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره: ۲۰ گرم
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آب جو: یک لیوان
سس ووسشر یا بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ گریل
مواد لازم برای قارچ گریل برگر رستورانی به شرح زیر می باشد:
قارچ: ۲۰۰ گرم
نمک: یک سوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک پنجم قاشق چایخوری
سس اویستر یا بالزامیک یا ووسشر: ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: نصف لیمو
نان برگر
مواد لازم برای نان برگر رستورانی به شرح زیر می باشد:
کره برای روی نان: ۲۰ گرم
پنیر ورقه ای: ۵ عدد
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا ۶۰۰ گرم گوشت سردست گوساله و ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوساله و ۵۰ گرم چربی را قبل از چرخ کردن به مدت سه ساعت داخل فریزر قرار میدهیم.
گام دوم:
گوشت را دو مرتبه چرخ میکنیم یکبار با پنجره نخودی و یکبار با پنجره کبریتی سپس یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ادویه ها که شامل ۱۰ گرم نمک و ۲ گرم فلفل سیاه نیمکوب و ۱ گرم فلفل پاپریکا و ۲ گرم پرک فلفل قرمز و ۷ گرم (یک قاشق مرباخوری) پودر سیر و ۱۲ گرم (یک قاشق غذاخوری) پودر پیاز میباشد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان ورز میدهیم تا ادویه ها به خورد گوشت برود.
۲۰۰ گرم از گوشت را جدا میکنیم و داخل قالب های برگر که در کف آن نایلون فریزر پهن کردیم میگذاریم و یک نایلون فریزر هم روی گوشت قرار میدهیم و فشرده میکنیم و داخل فریزر قرار میدهیم.
در زمانی که گوشت قالب زده شده داخل فریزر قرار دارد سس برگر را آماده میکنیم.
گام سوم:
برای تهیه سس داخل یک ظرف ۳ قاشق غذاخوری سس کچاپ و ۱ قاشق غذاخوری سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۱ قاشق غذاخوری سس ووسشر و نصف چایخوری سس فلفل تند و یک قاشق غذاخوری خیارشور بسیار ریز خرد شده و یک قاشق مرباخوری پودر پیاز را میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
گام چهارم:
برای تهیه پیاز کاراملی سه عدد پیاز را خلالی خرد میکنیم و داخل ماهیتابه بدون روغن کمی تفت میدهیم تا سبک شود بعد سه قاشق غذاخوری روغن و ۲۰ گرم کره اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم و نصف قاشق چایخوری نمک میریزیم و هم میزنیم تا پیازها کاراملی شود سپس یک لیوان آب جو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آب پیاز تبخیر شود سپس ۲ قاشق غذاخوری سس ووسشر یا بالزامیک اضافه کرده و هم میزنیم و پیاز کاراملی آماده میشود.
گام پنجم:
برای تهیه قارچ گریل، ۲۰۰ گرم قارچ را اسلایس میکنیم و به آب لیمو تازه آغشته میکنیم داخل تابه میریزیم و با یک سوم قاشق چایخوری نمک و یک پنجم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و کمی روغن تفت میدهیم و در آخر، ۱ قاشق غذاخوری سس اویستر یا بالزامیک یا ووسشر میریزیم و هم میزنیم.
روی سطح نان برگر کره میمالیم و ۳۰ ثانیه روی تابه چدنی قرار میدهیم تا برشته شود.
گام ششم:
داخل تابه چدنی که کاملا داغ شده است کمی روغن میریزیم میمالیم و هر دو طرف برگر را ۴ دقیقه میپزیم بعد از این که هر دو طرف برگر پخت یک ورق پنیر روی سطح برگر قرار میدهیم.
روی نان برگر که کره مال شده سسی که آماده کردیم، و گوجه یا کاهو قرار میدهیم و برگر را قرار میدهیم و روی آن پیاز کاراملی و قارچ را میریزیم و مجددا سس میزنیم و قسمت دوم نان برگر را روی آن قرار میدهیم.
برای سرو آن میتوانیم از سالاد کاهو و نوشیدنی دلخواه استفاده کنیم.
نکات مهم
– گوشت را خیلی ورز ندهید تا گرم نشود و با نوک انگشتان ورز بدهید. برگر را با وزن ۱۸۰ تا ۲۲۰ گرم قالب بزنید.
– گوشت قبل از پخت باید کاملا سرد باشد و قبل از پخت حدود یک ساعت داخل فریز باشد.
– گوشت دو ساعت قبل از چرخ باید داخل فریزر باشد.
– برای پخت برگر حتما باید تابه گریل داغ باشد.
– اگر پخت مدیوم مد نظر باشد باید هر دو طرف برگر ۴ الی ۵ دقیقه بپزد و اگر پخت کامل مد نظر باشد باید هر دو طرف برگر ۶ الی ۷ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
– بعد از پخت اجازه دهید برگر سه دقیقه در دمای محیط باشد بعد سرو کنید.