مواد لازم و طرز تهیه اسنک گوشت
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
اسنک گوشت
اسنک گوشت یک غذای خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از کشورها به شکلهای مختلفی تهیه میشود. در اصل، اسنک گوشت شامل تکههای کوچک گوشت است که با ادویهجات و سایر مواد طعمدار شده و سپس پخته میشود. این غذا میتواند به صورت سرخ شده، کبابی، بخارپز یا حتی بریان شده تهیه شود.
این غذا برای مواقعی که نیاز به غذایی سریع و راضیکننده دارید، گزینهای عالی است و میتواند بر اساس سلیقه و ترجیحات شخصی به شیوههای مختلف تهیه شود.
* مناسب برای: ۵ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲ ساعت | ۱ ساعت | ۳ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت اسنک گوشت به شرح زیر می باشد:
گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله: ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
پنیر ورقه ای چدار برای گوشت: ۲ عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
قارچ اسلایس شده: ۵۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری سر خالی
فلفل سیاه نیمکوب: یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا: یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر: یک سوم قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک دوم قاشق چایخوری
پول بیبر: یک سوم قاشق چایخوری
نان تست: ۱۰ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
پنیر ورقه ای: ۸ عدد
طرز تهیه
گام اول:
داخل یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره و مقداری روغن زیتون یا (روغن مایع) میریزیم و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا روغن داغ شود و پیاز نگینی خرد شده را داخل روغن داغ تفت میدهیم و قارچ های اسلایس شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا آب قارچ ها کشیده شود.
گام دوم:
داخل یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره میریزیم و اجازه میدهیم کره ذوب شود و ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده را همراه کره خوب تفت میدهیم سپس ادویه ها را که شامل، نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف قاشق چایخوری پاپریکا و یک سوم قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری پودر پیاز و یک سوم قاشق چایخوری پول بیبر میباشد اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم.
گام سوم:
نصف استکان آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود سپس دو عدد پنیر ورقه ای چدار را به گوشت اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پنیر داخل گوشت ذوب شود سپس پیاز و قارچ تفت داده شده را به مواد گوشتی اضافه میکنیم و هم میزنیم.
روی یک طرف نان تست پنیر ورقه ای قرار میدهیم و از مواد گوشت و قارچ روی پنیر میریزیم و مجددا پنیر ورقه ای (اختیاری) روی مواد قرار میدهیم و نان تست دیگری روی آن قرار میدهیم.
گام چهارم:
نان تست را به تعداد جایگاه های دستگاه ساندویج ساز مغز پر کرده و داخل دستگاه قرار میدهیم و در دستگاه را میبندیم و بعد از آماده شدن اسنک ها دستگاه اعلام میکند و در دستگاه را باز میکنیم و در ظرف مناسبی قرار میدهیم.
روی اسنک گوشت سس مایونز و سس خردل و سس گوشت میریزیم و سرو میکنیم.
نکات مهم
– روی اسنک گوشت سس مایونز و سس خردل و سس گوشت بریزید و سرو کنید.
– مواد داخل نان تست را به حدی بریزید که بعد از قرار گرفتن دو عدد نان تست روی هم و بسته شدن در دستگاه ساندویج ساز مواد بیرون نزند.
– در صورت نداشتن دستگاه ساندویج ساز می توانید از نوع دستی آن استفاده نمایید.