مواد لازم و طرز تهیه اسنک گوشت

فست فود ۰۱ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

اسنک گوشت

اسنک گوشت یک غذای خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از کشورها به شکل‌های مختلفی تهیه می‌شود. در اصل، اسنک گوشت شامل تکه‌های کوچک گوشت است که با ادویه‌جات و سایر مواد طعم‌دار شده و سپس پخته می‌شود. این غذا می‌تواند به صورت سرخ شده، کبابی، بخارپز یا حتی بریان شده تهیه شود.

این غذا برای مواقعی که نیاز به غذایی سریع و راضی‌کننده دارید، گزینه‌ای عالی است و می‌تواند بر اساس سلیقه و ترجیحات شخصی به شیوه‌های مختلف تهیه شود.

اسنک گوشت

* مناسب برای: ۵ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت اسنک گوشت
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۲ ساعت۱ ساعت۳ ساعت

مواد لازم

مواد لازم اسنک گوشت

مواد لازم برای پخت اسنک گوشت به شرح زیر می باشد:

گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله: ۲۵۰ گرم

پیاز کوچک: ۱ عدد

پنیر ورقه ای چدار برای گوشت: ۲ عدد

کره: دو قاشق غذاخوری

قارچ اسلایس شده: ۵۰ گرم

نمک: یک قاشق چایخوری سر خالی

فلفل سیاه نیمکوب: یک دوم قاشق چایخوری

پاپریکا: یک دوم قاشق چایخوری

پودر سیر: یک سوم قاشق چایخوری

پودر پیاز: یک دوم قاشق چایخوری

پول بیبر: یک سوم قاشق چایخوری

نان تست: ۱۰ عدد

روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری

پنیر ورقه ای: ۸ عدد

طرز تهیه

طرز تهیه اسنک گوشت

گام اول:

داخل یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره و مقداری روغن زیتون یا (روغن مایع) میریزیم و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا روغن داغ شود و پیاز نگینی خرد شده را داخل روغن داغ تفت میدهیم و قارچ های اسلایس شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا آب قارچ ها کشیده شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه پیتزا پپرونی

گام دوم:

داخل یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره میریزیم و اجازه میدهیم کره ذوب شود و ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده را همراه کره خوب تفت میدهیم سپس ادویه ها را که شامل، نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف قاشق چایخوری پاپریکا و یک سوم قاشق چایخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری پودر پیاز و یک سوم قاشق چایخوری پول بیبر میباشد اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم.

گام سوم:

نصف استکان آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود سپس دو عدد پنیر ورقه ای چدار را به گوشت اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پنیر داخل گوشت ذوب شود سپس پیاز و قارچ تفت داده شده را به مواد گوشتی اضافه میکنیم و هم میزنیم.

روی یک طرف نان تست پنیر ورقه ای قرار میدهیم و از مواد گوشت و قارچ روی پنیر میریزیم و مجددا پنیر ورقه ای (اختیاری) روی مواد قرار میدهیم و نان تست دیگری روی آن قرار میدهیم.

گام چهارم:

نان تست را به تعداد جایگاه های دستگاه ساندویج ساز مغز پر کرده و داخل دستگاه قرار میدهیم و در دستگاه را میبندیم و بعد از آماده شدن اسنک ها دستگاه اعلام میکند و در دستگاه را باز میکنیم و در ظرف مناسبی قرار میدهیم.

روی اسنک گوشت سس مایونز و سس خردل و سس گوشت میریزیم و سرو میکنیم.

نکات مهم

– روی اسنک گوشت سس مایونز و سس خردل و سس گوشت بریزید و سرو کنید.

– مواد داخل نان تست را به حدی بریزید که بعد از قرار گرفتن دو عدد نان تست روی هم و بسته شدن در دستگاه ساندویج ساز مواد بیرون نزند.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه پیتزا مرغ با سس پستو

– در صورت نداشتن دستگاه ساندویج ساز می توانید از نوع دستی آن استفاده نمایید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها