مواد لازم و طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
ذرت مکزیکی بدون قارچ
ذرت مکزیکی بدون قارچ، یک نوع غذای خیابانی محبوب است که از ذرت تهیه میشود و بدون استفاده از قارچ در آن پخته میشود. این غذا معمولاً شامل دانههای ذرت پخته یا برشته شده است که با موادی چون کره، مایونز، پنیر رنده شده (مانند کوتیجا یا پارمزان)، آب لیمو، و ادویههایی مثل فلفل قرمز و پودر چیلی مخلوط میشود.
برخی اوقات برای افزودن طعم بیشتر به آن زیره سیاه یا دیگر ادویهها نیز افزوده میشود. ذرت مکزیکی یک غذای فوری و لذیذ است که میتوان به سادگی و سریع آماده کرد و برای مواقعی که نیاز به یک میان وعده سریع دارید، ایدهآل است.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۳۰ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت ذرت مکزیکی بدون قارچ به شرح زیر می باشد:
ذرت بخارپز: ۵۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
لیمو ترش تازه: یک عدد
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
پنیر موزارلا: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
کالباس یا ژامبون خرد شده: ۲۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
آویشن یا اورگانو: یک قاشق چایخوری
سس مایونز: ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
برای تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ، می توانیم از انواع ذرت استفاده نماییم ذرت کنسروی یا ذرت منجمد و یا خود بلال را بپزیم.
گام دوم:
در این روش پخت ما از ذرت منجمد استفاده میکنیم. برای آماده سازی ذرت که مقدار آن ۵۰۰ گرم است ابتدا یک قابلمه مناسب روی اجاق میگذاریم و کف قابلمه آب میریزیم و یک آبکش روی قابلمه قرار میدهیم (به اندازه ای آب میریزیم که به آبکش نرسد) بعد از جوش آمدن آب، ذرت ها را داخل آبکش میریزیم و پخش میکنیم و در قابلمه را روی آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم با بخار آب کاملا پخته شود. تقریبا نیم ساعت طول میکشد تا ذرت بپزد.
گام سوم:
تابه مناسبی انتخاب میکنیم و روی حرارت بسیار کم قرار میدهیم ۵۰ گرم کره را داخل تابه قرار میدهیم در حال ذوب شدن ذرت ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
گام چهارم:
۲۰۰ گرم کالباس را خرد میکنیم و به مواد ذرت اضافه میکنیم و تفت میدهیم یک قاشق چایخوری سر پر نمک و یک قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز را اضافه میکنیم و ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا و ۵۰ گرم پنیر پارمزان اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و مواد را داخل ظرف مناسبی میریزیم و ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز میریزیم و هم میزنیم.
گام پنجم:
موقع سرو ذرت مکزیکی آب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.
نکات مهم
– میزان نمک و فلفل را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
– می توانید به جای کالباس از هر نوع ژامبون استفاده نمایید.
– میزان استفاده از پنیر برای ذرت مکزیکی بدون قارچ به ذائقه هر شخص بستگی دارد.