مواد لازم و طرز تهیه بال و کتف سوخاری رستورانی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
بال و کتف سوخاری رستورانی
بال و کتف سوخاری رستورانی اشاره به یک نوع غذای پرطرفدار دارد که معمولاً در رستورانها و فست فودها سرو میشود. این غذا شامل بخشهایی از مرغ است که اغلب بال و کتف (قسمت بالایی ران مرغ) هستند. این تکههای مرغ ابتدا در مخلوطی از آرد و ادویهجات مختلف مانند نمک، فلفل، پاپریکا و گاهی اوقات سیر پودری آغشته میشوند. سپس، آنها را معمولاً در تخممرغ زده شده و دوباره در آرد یا مخلوط پانکو (نوعی خرده نان ژاپنی) میغلطانند تا پوششی منسجم و خوشمزه ایجاد شود.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۳۰ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت بال و کتف سوخاری رستورانی به شرح زیر می باشد:
بال و کتف: یک کیلوگرم
روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
آب سرد: یک سوم لیوان فرانسوی
سس خردل: دو الی سه قاشق غذاخوری
روغن مایع ویژه سرخ کردن: به میزان لازم
آرد: ۴۰۰ گرم
ادویه:
پاپریکا دودی: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری سر پر
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری
اورگانو: یک قاشق چایخوری
پودر پیاز: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
مواد سس اول:
خیار شور ریز خرد شده: ۲ عدد
ماست یونانی: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: دو قاشق غذاخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک چهارم قاشق چایخوری
سیر له شده: یک عدد
مواد سس دوم:
سس باربیکیو: یک قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
سس گلاریو: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
گام اول:
داخل یک کاسه کوچک تمامی ادویه ها را که شامل (یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی و یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری اورگانو و دو قاشق چایخوری پودر پیاز و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری نمک) میباشد، میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
گام دوم:
داخل یک کاسه مناسب سه قاشق غذاخوری سس خردل و نصف ادویه ها را که ترکیب کردیم و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و یک سوم لیوان فرانسه آب یخ میریزیم و ترکیب میکنیم و کتف و بال های برش خورده را داخل کاسه قرار میدهیم و خوب با مواد ترکیب میکنیم و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
گام سوم:
داخل یک کاسه دیگر ۴۰۰ گرم آرد را به همراه نصف ادویه ها که ترکیب کردیم میریزیم و با آرد مخلوط میکنیم.
داخل کاسه دیگر مخلوط آب و یخ میریزیم.
گام چهارم:
بال و کتف مزه دار شده را داخل توری با سوراخ درشت قرار میدهیم و ۵ ثانیه داخل آب و یخ قرار میدهیم و خارج میکنیم و داخل آرد قرار میدهیم و به آرد آغشته میکنیم و مجددا ۵ ثانیه داخل آب و یخ قرار میدهیم و خارج میکنیم و داخل آرد قرار میدهیم و به صورت دورانی داخل آرد میچرخانیم و کمی فشار میدهیم تا پولکی شوند و از آرد خارج میکنیم و موقع خارج کردن به آرامی تکان میدهیم تا آرد اضافی جدا شود.
گام پنجم:
داخل یک قابلمه به میزان فراوان روغن مایع ویژه سرخ کردن میریزیم و اجازه میدهیم روغن کاملا داغ شود و بال و کتف آغشته به آرد را داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم و بعد از شش دقیقه بال و کتف ها را میچرخانیم تا هر دو طرف کاملا سرخ شوند.
بعد از سرخ شدن روی توری مناسب قرار میدهیم تا روغن اضافی آن خارج شود و در ظرف مناسب قرار میدهیم. برای سرو بال و کتف دو مدل سس در نظر گرفته شده است.
گام ششم:
در روش اول داخل یک کاسه مناسب ۲ عدد خیار شور ریز خرد شده و یک قاشق غذاخوری ماست یونانی و دو قاشق غذاخوری سس مایونز و نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک عدد سیر له شده را میریزیم و خوب ترکیب میکنیم.
در روش دوم داخل یک کاسه مناسب یک قاشق غذاخوری سس باربیکیو و یک قاشق غذاخوری سس خردل و یک قاشق غذاخوری سس مایونز و نصف قاشق چایخوری سس گلاریو را میریزیم و خوب ترکیب میکنیم.
نکات مهم
– بال و کتف را حتما برش بزنید تا مغز پخت شوند.