مواد لازم و طرز تهیه بال و کتف سوخاری رستورانی

فست فود ۰۱ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

بال و کتف سوخاری رستورانی

بال و کتف سوخاری رستورانی اشاره به یک نوع غذای پرطرفدار دارد که معمولاً در رستوران‌ها و فست فودها سرو می‌شود. این غذا شامل بخش‌هایی از مرغ است که اغلب بال و کتف (قسمت بالایی ران مرغ) هستند. این تکه‌های مرغ ابتدا در مخلوطی از آرد و ادویه‌جات مختلف مانند نمک، فلفل، پاپریکا و گاهی اوقات سیر پودری آغشته می‌شوند. سپس، آن‌ها را معمولاً در تخم‌مرغ زده شده و دوباره در آرد یا مخلوط پانکو (نوعی خرده نان ژاپنی) می‌غلطانند تا پوششی منسجم و خوشمزه ایجاد شود.

بال و کتف سوخاری رستورانی

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت بال و کتف سوخاری رستورانی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۳۰ دقیقه۱ ساعت

مواد لازم

مواد لازم بال و کتف سوخاری رستورانی

مواد لازم برای پخت بال و کتف سوخاری رستورانی به شرح زیر می باشد:

بال و کتف: یک کیلوگرم

روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری

آب سرد: یک سوم لیوان فرانسوی

سس خردل: دو الی سه قاشق غذاخوری

روغن مایع ویژه سرخ کردن: به میزان لازم

آرد: ۴۰۰ گرم

ادویه:

مواد لازم ادویه های بال و کتف سوخاری رستورانی

پاپریکا دودی: یک قاشق چایخوری

پودر سیر: یک قاشق چایخوری سر پر

فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری

اورگانو: یک قاشق چایخوری

پودر پیاز: دو قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق غذاخوری

زرد چوبه: یک قاشق چایخوری

مواد سس اول:

مواد لازم سس اول بال و کتف سوخاری رستورانی

خیار شور ریز خرد شده: ۲ عدد

ماست یونانی: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: دو قاشق غذاخوری

پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل عربی مصری

فلفل سیاه نیمکوب: یک چهارم قاشق چایخوری

سیر له شده: یک عدد

مواد سس دوم:

مواد لازم سس دوم بال و کتف سوخاری رستورانی

سس باربیکیو: یک قاشق غذاخوری

سس خردل: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: یک قاشق غذاخوری

سس گلاریو: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

طرز تهیه بال و کتف سوخاری رستورانی

گام اول:

داخل یک کاسه کوچک تمامی ادویه ها را که شامل (یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی و یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری اورگانو و دو قاشق چایخوری پودر پیاز و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری نمک) میباشد، میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.

گام دوم:

داخل یک کاسه مناسب سه قاشق غذاخوری سس خردل و نصف ادویه ها را که ترکیب کردیم و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و یک سوم لیوان فرانسه آب یخ میریزیم و ترکیب میکنیم و کتف و بال های برش خورده را داخل کاسه قرار میدهیم و خوب با مواد ترکیب میکنیم و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.

گام سوم:

داخل یک کاسه دیگر ۴۰۰ گرم آرد را به همراه نصف ادویه ها که ترکیب کردیم میریزیم و با آرد مخلوط میکنیم.

داخل کاسه دیگر مخلوط آب و یخ میریزیم.

گام چهارم:

بال و کتف مزه دار شده را داخل توری با سوراخ درشت قرار میدهیم و ۵ ثانیه داخل آب و یخ قرار میدهیم و خارج میکنیم و داخل آرد قرار میدهیم و به آرد آغشته میکنیم و مجددا ۵ ثانیه داخل آب و یخ قرار میدهیم و خارج میکنیم و داخل آرد قرار میدهیم و به صورت دورانی داخل آرد میچرخانیم و کمی فشار میدهیم تا پولکی شوند و از آرد خارج میکنیم و موقع خارج کردن به آرامی تکان میدهیم تا آرد اضافی جدا شود.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه فلافل لپه

گام پنجم:

داخل یک قابلمه به میزان فراوان روغن مایع ویژه سرخ کردن میریزیم و اجازه میدهیم روغن کاملا داغ شود و بال و کتف آغشته به آرد را داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم و بعد از شش دقیقه بال و کتف ها را میچرخانیم تا هر دو طرف کاملا سرخ شوند.

بعد از سرخ شدن روی توری مناسب قرار میدهیم تا روغن اضافی آن خارج شود و در ظرف مناسب قرار میدهیم. برای سرو بال و کتف دو مدل سس در نظر گرفته شده است.

گام ششم:

در روش اول داخل یک کاسه مناسب ۲ عدد خیار شور ریز خرد شده و یک قاشق غذاخوری ماست یونانی و دو قاشق غذاخوری سس مایونز و نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و یک عدد سیر له شده را میریزیم و خوب ترکیب میکنیم.

در روش دوم داخل یک کاسه مناسب یک قاشق غذاخوری سس باربیکیو و یک قاشق غذاخوری سس خردل و یک قاشق غذاخوری سس مایونز و نصف قاشق چایخوری سس گلاریو را میریزیم و خوب ترکیب میکنیم.

نکات مهم

– بال و کتف را حتما برش بزنید تا مغز پخت شوند.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها