مواد لازم و طرز تهیه پلو یونانی با میگو

پلو و چلو ۱۰ مهر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

پلو یونانی با میگو

پلو یونانی با میگو یک غذای خوشمزه و سالم است که با ترکیب میگو، سبزیجات تازه، برنج و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذا از آشپزی مدیترانه‌ای الهام گرفته و به دلیل استفاده از موادی همچون روغن زیتون، سبزیجات، و میگو، طعمی لذیذ و سالم دارد.

در تهیه این پلو، میگوها ابتدا با ادویه‌ها و سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیر و گوجه‌فرنگی تفت داده می‌شوند. سپس برنج نیم‌پز به آن اضافه می‌شود و با هم پخته می‌شوند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. از سبزیجات تازه مانند جعفری و لیمو برای تزیین و طعم‌دهی استفاده می‌شود.

این غذا معمولاً سبک است و به خاطر استفاده از میگو، سرشار از پروتئین و مواد مغذی دریایی است. پلو یونانی با میگو را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی یا همراه با سالاد سرو کرد.

پلو یونانی با میگو

* مناسب برای: ۵ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت پلو یونانی با میگو
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۱ ساعت۱ ساعت۲ ساعت

مواد لازم

مواد لازم پلو یونانی با میگو

مواد لازم برای پخت پلو یونانی با میگو به شرح زیر می باشد:

برنج: ۵ لیوان فرانسوی

میگو آماده: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

فلفل کاپی: یک عدد

قارچ: ۳۰۰ گرم

آب لیمو تازه: نصف لیمو

کره: دو قاشق غذاخوری

ذرت پخته: ۱۰۰ گرم

نخود فرنگی پخته: ۵۰ گرم

هویج نگینی خرد شده و پخته: یک عدد

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

پول بیبر: یک سوم قاشق چایخوری

ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه سماق پلو

زعفران: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه پلو یونانی با میگو

گام اول:

یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه مناسبی به اندازه ۳ قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردن میریزیم و تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا روغن داغ شود و پیازها را داخل تابه میریزیم و خوب تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند و نصف قاشق چایخوری زردچوبه میریزیم و چند ثانیه تفت میدهیم.

گام دوم:

۳۰۰ گرم قارچ را میشوییم و اسلایس میکنیم و در همان ماهیتابه قارچ های اسلایس شده را می ریزیم و یک قاشق چایخوری نمک و آب نصف لیمو روی قارچ ها می ریزیم و تا کشیده شدن آب قارچ ها تفت میدهیم.

یک عدد هویج را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و داخل قابلمه آب میریزیم و هویج های خرد شده را داخل قابلمه میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و هویج را میپزیم.

گام سوم:

هویج های نگینی خرد شده و پخته را آبکش میکنیم و به همراه ۵۰ گرم نخود فرنگی پخته و ۱۰۰ گرم ذرت پخته و یک عدد فلفل کاپی خرد شده به قارچ های تفت خورده اضافه میکنیم و مجددا پنج دقیقه تفت میدهیم.

یک سوم قاشق چایخوری پول بیبر و نصف قاشق چایخوری ادویه کاری میریزیم و هم میزنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.

دو قاشق غذاخوری کره یا روغن حیوانی میریزیم و نیم کیلوگرم میگو پاک شده و آماده را داخل مواد میریزیم و پنج دقیقه تفت میدهیم تا میگو ها بپزد و دو قاشق غذاخوری زعفران میریزیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

گام چهارم:

داخل کاسه مناسبی، پنج لیوان برنج ایرانی را با آب ولرم میشوییم و سه الی شش ساعت قبل از پخت، با سنگ نمک خیس میکنیم سپس آب برنج را آبکش میکنیم و داخل قابلمه ای که آب داخل آن در حال جوش میباشد میریزیم و با کفگیر یکبار هم میزنیم و اجازه میدهیم تا دوباره بجوشد، برنج را تست میکنیم و اگر مغز برنج کمی سفت بود و شکننده نبود، به صورت نیم پخت و زنده تر آبکش میکنیم. (به علت متفاوت بودن جنس برنج ایرانی آبکش کردن زمان دقیقی ندارد و باید برنج را قبل از آبکش تست کنیم).

گام پنجم:

داخل قابلمه مناسب روغن مایع و یک قاشق غذاخوری زعفران میریزیم و روغن و زعفران را ترکیب میکنیم و نان را به عنوان ته دیگ، کف قابلمه قرار میدهیم و نصف برنج را آرام آرام با کفگیر داخل قابلمه میریزیم و از مواد لای پلو که آماده کردیم میریزیم و (مقداری از مواد لای پلو را برای تزیین نگه میداریم) و نصف بقیه برنج را روی مواد لای پلو میریزیم و در قابلمه را قرار میدهیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم.

گام ششم:

۳۰ گرم کره و ۲ قاشق غذاخوری روغن حیوانی را داخل یک شیرجوش میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ذوب شود و بعد از ذوب شدن کره حرارت را خاموش میکنیم و چهار قاشق سوپخوری آب جوش به کره ذوب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد از گرم شدن برنج و بلند شدن بخار، مخلوط کره و آب را روی برنج میریزیم و حرارت را کم میکنیم و مجددا در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم برنج، یک ساعت دم بکشد.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه رشته پلو

گام هفتم:

بعد از دم کشیدن برنج دو کفگیر از برنج های سفید روی پلو یونانی را برمیداریم و داخل کاسه مناسبی میریزیم و آب زعفران را به برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم.

برنج داخل قابلمه پلو یونانی با میگو را کمی با کفگیر به آرامی ترکیب میکنیم.

پلو یونانی با میگو را در دیس مناسبی میریزیم و روی برنج را با مواد لای پلو و برنج زعفرانی تزیین میکنیم.

نکات مهم

– برای راحتی کار از میگو آماده و پاک شده استفاده نمایید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها