مواد لازم و طرز تهیه استانبولی ساده با سیب زمینی 

پلو و چلو ۰۱ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

استانبولی ساده با سیب زمینی

استانبولی ساده با سیب زمینی یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً به عنوان یک وعده غذایی کامل و راحت تهیه می‌شود. این غذا با ترکیب برنج، گوجه‌فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی تهیه می‌شود و می‌تواند به تنهایی یا همراه با مخلفات دیگر مانند ماست یا سالاد سرو شود.

استامبولی ساده با سیب زمینی

* مناسب برای: ۳ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت استانبولی ساده با سیب زمینی
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۱ ساعت۴۵ دقیقه ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم استانبولی ساده با سیب زمینی

مواد لازم برای پخت استانبولی ساده با سیب زمینی به شرح زیر می باشد:

گوجه فرنگی: نیم کیلوگرم

برنج: ۳ لیوان فرانسوی

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری

سیب زمینی نگینی خرد شده: ۳ عدد

رب گوجه فرنگی تفت داده شده در کره: دو قاشق غذاخوری

کره: ۳۰ گرم

زنجبیل: یک سوم قاشق چایخوری

سیر له شده: دو حبه

پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

طرز تهیه استانبولی ساده با سیب زمینی

گام اول:

ابتدا برای درست کردن استانبولی ساده با سیب زمینی سه لیوان برنج را کاملا میشوییم و داخل قابلمه سه قاشق غذاخوری روغن میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و برنج را برای انسجام بیشتر داخل روغن چند دقیقه تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم.

نیم کیلوگرم گوجه را رنده ریز میکنیم و گوجه رنده شده و دو قاشق چایخوری نمک را داخل قابلمه برنج (شسته شده و داخل روغن تفت داده شده) میریزیم و یک ساعت خیس میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه برنج کته

داخل تابه کوچک یک قاشق غذاخوری روغن میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم روغن داغ شود و دو قاشق غذاخوری رب را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب میکنیم و داخل روغن تفت میدهیم.

گام دوم:

داخل یک تابه دیگر یک قاشق غذاخوری روغن میریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا روغن داغ شود و یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری سیاه نیمکوب و سه قاشق غذاخوری پیاز داغ و سه عدد سیب زمینی خرد شده را داخل روغن کمی تفت میدهیم و دو قاشق غذاخوری رب تفت داده شده را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم و یک سوم قاشق چایخوری زنجبیل و یک یا دو حبه سیر له شده را اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم و به داخل قابلمه برنج (خیس خورده در آب گوجه) میریزیم و خوب هم میزنیم.

گام سوم:

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم، باید یک بند انگشت آب گوجه روی برنج باشد در صورت کم بودن آب گوجه آب جوش اضافه میکنیم و ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد و آب برنج کشیده شود سپس در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و بعد از پخت در ظرف مناسبی میریزیم.

نکات مهم

– اگر آب گوجه رنده شده کم بود و در حین پختن اگر به اندازه یک بند انگشت آب گوجه روی برنج نبود آب جوش اضافه میکنیم.

– اگر خواستید استانبولی ساده با سیب زمینی ته دیگ داشته باشد بعد از کشیده شدن آب برنج در قابلمه دیگر روغن و زعفران بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید و برنج را به آن قابلمه منتقل کنید و اجازه دهید تا بپزد.

همچنین بخوانید:  موادد لازم و طرز تهیه بامیه پلو

– اگر با طعم زیره مشکل نداشتید میتوانید نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده موقع تفت دادن زردچوبه اضافه کنید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها