کاپ سبزیجات
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
نحوه تهیه و پخت کاپ سبزیجات
کاپ سبزیجات یک غذای جدید، سالم و مقرون بصرفه می باشد.
در این مطلب از وبسایت فردای تازه مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه کاپ سبزیجات
• سیب زمینی: ۷۰۰ گرم
• پودر پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
• هویج بخارپز شده: نصف پیمانه
• فلفل دلمه ای نگینی خرد شده: دو قاشق سوپخوری
• پیاز رنده شده: یک عدد
• پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
• پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
• نمک و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه کاپ سبزیجات
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوره می کنیم.
پودر پنیر پارمزان، پنیر پیتزا، پیاز، هویج نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای را داخل سیب زمینی ریخته با نمک، زردچوبه و آویشن مزه دار می کنیم.
داخل کاپ های کاغذی را چرب کرده و از مواد پر می کنیم.
سپس فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه سینی کاپ ها را داخل طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پنیر آن ذوب شده و آماده شود.
در تهیه این کاپ سبزیجات، می توان از ذرت یا نخودفرنگی پخته شده نیز استفاده کرد.
نکته:
میتوانید از انواع پنیر برای داخل این کاپ استفاده کنید، همچنین میتوانید مواد داخل کاپ را با هر چیزی که دوست دارید، جایگزین کنید.
منبع: آشپزی خانواده سبز