مواد لازم و طرز تهیه کیک مرغ و گردو

پیش غذا ۰۸ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

کیک مرغ و گردو

کیک مرغ و گردو یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا وعده اصلی در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو شود. این کیک ترکیبی از طعم‌های متنوع و مغذی است که از مرغ، گردو، و معمولاً از مواد دیگری مانند پنیر، سبزیجات و گاهی اوقات خرما یا مواد شیرین دیگر برای افزودن به طعم و مزه آن استفاده می‌شود.
کیک مرغ و گردو

* مناسب برای: ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت کیک مرغ و گردو
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۱ ساعت۴۰ دقیقه۱ ساعت و ۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم کیک مرغ و گردو

مواد لازم برای پخت کیک مرغ و گردو به شرح زیر می باشد:

سینه مرغ ریش ریش: ۳۰۰ گرم

هویج رنده شده: ۲ عدد

خیارشور ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم

ژامبون نواری خرد شده: ۳۰۰ گرم

ماست خامه ای یا ماست یونانی: ۲۰۰ گرم

پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم

ذرت: ۵۰ گرم

نخود فرنگی: ۵۰ گرم

گردو: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

نان تست بزرگ: یک بسته

فلفل سفید: یک قاشق چایخوری سرخالی

پیازچه (اختیاری): دو ساقه

جعفری برای تزیین: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه کیک مرغ و گردو

گام اول:

ابتدا برای درست کردن کیک مرغ و گردو هر چهار لبه نان تست را برش میزنیم و برای تزیین کنار میگذاریم. ۱۰۰ گرم گردو را به صورت ریز خرد میکنیم و ۲۰۰ گرم ژامبون را به صورت نواری خرد میکنیم و ۲۰۰ گرم خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا آبش کشیده شود و ۲ عدد هویج متوسط را با رنده درشت رنده میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه نان سیر رستورانی

گام دوم:

۳۰۰ گرم سینه مرغ را داخل یک قابلمه قرار میدهیم و آب و نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا سینه مرغ بپزد و بعد از پخت اجازه میدهیم سینه مرغ سرد شود و ریش ریش میکنیم و دو ساقه پیازچه را نیز به صورت ریز خرد میکنیم و جعفری را نیز ریز خرد میکنیم.

گام سوم:

داخل یک کاسه بزرگ ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۲۰۰ گرم ماست خامه ای یا ماست یونانی و ۱۰۰ گرم پنیر خامه میریزیم و خوب ترکیب میکنیم سپس هویج رنده شده و گردو خرد شده و خیارشور خرد شده و سینه مرغ ریش ریش شده و ژامبون خرد شده و نخود فرنگی پخته و ذرت پخته و یک قاشق چایخوری سر خالی فلفل سفید و پیازچه ریز خرد شده را اضافه میکنیم و به آرامی ترکیب میکنیم.

از تمام مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برای تزیین نگه میداریم.

گام چهارم:

داخل یک ظرف مناسب لبه دار سه عدد نان تست را کنار هم میچینیم و از مواد کیک مرغ روی نان تست میمالیم و مواد را صاف میکنیم و مجددا روی مواد نان تست قرار میدهیم و مجددا از مواد کیک مرغ روی نان تست میمالیم و مواد را صاف میکنیم و روی مواد نان تست قرار میدهیم و این کار را چندین بار تکرار میکنیم و در ردیف آخر نان تست قرار میدهیم.

گام پنجم:

برای تزیین کیک مرغ، سه قاشق غذاخوری سس مایونز و سه قاشق غذاخوری ماست یونانی و یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای را ترکیب میکنیم و دور تا دور کیک مرغ توسط پالت میمالیم و لبه های نان تست را که برش دادیم دور تا دور اطراف کیک مرغ روی مواد سس که مالیدیم، میچسبانیم و از موادی که برای تزیین کیک مرغ برداشتیم به همراه جعفری خرد شده روی کیک مرغ قرار میدهیم و تزیین میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه سوفله مرغ و بادمجان

نکات مهم

– برای کیک مرغ و گردو از هر نوع کالباس و ژامبون که دوست دارید میتوانید استفاده نمایید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها