مواد لازم و طرز تهیه کیک مرغ و گردو
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
کیک مرغ و گردو
کیک مرغ و گردو یک غذای خوشمزه و متفاوت است که میتواند به عنوان یک پیش غذا یا وعده اصلی در مهمانیها و جشنها سرو شود. این کیک ترکیبی از طعمهای متنوع و مغذی است که از مرغ، گردو، و معمولاً از مواد دیگری مانند پنیر، سبزیجات و گاهی اوقات خرما یا مواد شیرین دیگر برای افزودن به طعم و مزه آن استفاده میشود.
* مناسب برای: ۴ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۱ ساعت | ۴۰ دقیقه | ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت کیک مرغ و گردو به شرح زیر می باشد:
سینه مرغ ریش ریش: ۳۰۰ گرم
هویج رنده شده: ۲ عدد
خیارشور ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
ژامبون نواری خرد شده: ۳۰۰ گرم
ماست خامه ای یا ماست یونانی: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
ذرت: ۵۰ گرم
نخود فرنگی: ۵۰ گرم
گردو: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
نان تست بزرگ: یک بسته
فلفل سفید: یک قاشق چایخوری سرخالی
پیازچه (اختیاری): دو ساقه
جعفری برای تزیین: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن کیک مرغ و گردو هر چهار لبه نان تست را برش میزنیم و برای تزیین کنار میگذاریم. ۱۰۰ گرم گردو را به صورت ریز خرد میکنیم و ۲۰۰ گرم ژامبون را به صورت نواری خرد میکنیم و ۲۰۰ گرم خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا آبش کشیده شود و ۲ عدد هویج متوسط را با رنده درشت رنده میکنیم.
گام دوم:
۳۰۰ گرم سینه مرغ را داخل یک قابلمه قرار میدهیم و آب و نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا سینه مرغ بپزد و بعد از پخت اجازه میدهیم سینه مرغ سرد شود و ریش ریش میکنیم و دو ساقه پیازچه را نیز به صورت ریز خرد میکنیم و جعفری را نیز ریز خرد میکنیم.
گام سوم:
داخل یک کاسه بزرگ ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۲۰۰ گرم ماست خامه ای یا ماست یونانی و ۱۰۰ گرم پنیر خامه میریزیم و خوب ترکیب میکنیم سپس هویج رنده شده و گردو خرد شده و خیارشور خرد شده و سینه مرغ ریش ریش شده و ژامبون خرد شده و نخود فرنگی پخته و ذرت پخته و یک قاشق چایخوری سر خالی فلفل سفید و پیازچه ریز خرد شده را اضافه میکنیم و به آرامی ترکیب میکنیم.
از تمام مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برای تزیین نگه میداریم.
گام چهارم:
داخل یک ظرف مناسب لبه دار سه عدد نان تست را کنار هم میچینیم و از مواد کیک مرغ روی نان تست میمالیم و مواد را صاف میکنیم و مجددا روی مواد نان تست قرار میدهیم و مجددا از مواد کیک مرغ روی نان تست میمالیم و مواد را صاف میکنیم و روی مواد نان تست قرار میدهیم و این کار را چندین بار تکرار میکنیم و در ردیف آخر نان تست قرار میدهیم.
گام پنجم:
برای تزیین کیک مرغ، سه قاشق غذاخوری سس مایونز و سه قاشق غذاخوری ماست یونانی و یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای را ترکیب میکنیم و دور تا دور کیک مرغ توسط پالت میمالیم و لبه های نان تست را که برش دادیم دور تا دور اطراف کیک مرغ روی مواد سس که مالیدیم، میچسبانیم و از موادی که برای تزیین کیک مرغ برداشتیم به همراه جعفری خرد شده روی کیک مرغ قرار میدهیم و تزیین میکنیم.
نکات مهم
– برای کیک مرغ و گردو از هر نوع کالباس و ژامبون که دوست دارید میتوانید استفاده نمایید.