مواد لازم و طرز تهیه پوره سیب زمینی
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی، که به آن ماشد پوتیتوز (mashed potatoes) هم گفته میشود، یک غذای ساده و محبوب است که از سیب زمینی پخته و له شده تهیه میشود. برای تهیه این غذا، سیب زمینیها را ابتدا میپزند، سپس پوست میگیرند و با استفاده از یک گوشتکوب یا هر وسیله دیگری له میکنند.
در این فرآیند، معمولاً موادی مانند کره، شیر، نمک و گاهی اوقات خامه به سیب زمینیها اضافه میشود تا بافتی نرم و کرمی حاصل شود. این پوره را میتوان به عنوان غذای اصلی یا به عنوان یک طرف غذا در کنار انواع گوشتها مانند استیک یا مرغ سرو کرد. این غذا بخصوص در مناسبتهایی مانند شکرگزاری و کریسمس در کشورهای غربی رایج است.
* مناسب برای: ۳ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۱۵ دقیقه | ۱۵ دقیقه | ۳۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پوره سیب زمینی به شرح زیر می باشد:
سیب زمینی متوسط: دو عدد
کره: دو قاشق چایخوری
خامه: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
گام اول:
داخل یک قابلمه مناسب آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کند به محض به جوش آمدن نصف قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری زردچوبه میریزیم.
گام دوم:
دو عدد سیب زمینی متوسط را میشوییم و پوست میگیریم و هر کدام را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و داخل آب در حال جوش با احتیاط قرار میدهیم و در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم سیب زمینی بپزد. بعد از یک ربع تست میکنیم اگر سیب زمینی ها پخته باشد از آب خارج میکنیم و داخل صافی قرار میدهیم تا آب اضافی سیب زمینی ها خارج شود و تست میکنیم تا شور نباشد.
گام سوم:
سیب زمینی را داخل ظرف مناسب میریزیم و دو قاشق چایخوری کره و یک قاشق غذاخوری خامه و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و چند قطره آب لیمو تازه میریزیم و توسط گوشتکوب میکوبیم و مخلوط میکنیم.
گام چهارم:
برای سرو پوره سیب زمینی، داخل ظرف مناسب، قالبی به شکل دلخواه قرار میدهیم و مواد را را داخل قالب میریزیم و فرم میدهیم یا مواد را داخل قیف که ماسوره گل قرار دادیم میریزیم و به شکل گل یا ستاره کوچک داخل ظرف مناسبی قیف میزنیم و با برگ نعناع و نعناع خشک تزیین میکنیم.
نکات مهم
– پوره سیب زمینی را کنار استیک و مرغ گریل و شنیسل سرو میکنند.