مواد لازم و طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

پیش غذا ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده یکی از محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین غذاها یا میان‌وعده‌های جهان است که از سیب زمینی تهیه می‌شود. برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی‌ها ابتدا پوست گرفته شده و سپس به شکل‌های مختلفی از جمله خلالی، مکعبی یا ورقه‌ای برش داده می‌شوند. پس از آن، این برش‌ها در روغن داغ سرخ می‌شوند تا زمانی که طلایی و ترد شوند.

این غذا معمولاً با افزودن نمک سرو می‌شود و می‌تواند به تنهایی یا به همراه غذاهای دیگر مانند همبرگر، مرغ سوخاری، یا ماهی مصرف شود. سس‌های مختلفی مانند کچاپ، سس مایونز، یا سس‌های مخصوص دیگر نیز به عنوان چاشنی برای سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شوند.

این غذا به دلیل طعم خوشایند و بافت تردش بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، اما از آنجا که در روغن سرخ می‌شود، کالری بالایی دارد و مصرف زیاد آن ممکن است به سلامتی آسیب برساند. با این حال، همچنان یکی از پرطرفدارترین غذاها در رستوران‌ها و فست‌فودها محسوب می‌شود و در خانه‌ها نیز به راحتی قابل تهیه است.

سیب زمینی سرخ کرده

* مناسب برای: ۳ الی ۴ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت سیب زمینی سرخ کرده
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۲۰ دقیقه۲۰ دقیقه۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم برای پخت سیب زمینی سرخ کرده به شرح زیر می باشد:

سیب زمینی: نیم کیلوگرم

روغن سرخ کردنی: ۹۰۰ گرم

پنیر پارمزان: یک قاشق غذاخوری

آب و یخ: یک و نیم لیتر آب و تکه های یخ

همچنین بخوانید:  سمبوسه با نان پیتا، مواد لازم، طرز تهیه و نکات مهم

طرز تهیه

طرز تهیه سیب زمین سرخ کرده

گام اول:

داخل یک قابلمه بزرگ یک و نیم لیتر آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد.

پوست سیب زمینی ها را میگیریم و به صورت ورقه های یک سانتی متری برش میزنیم. سپس ورقه ها را به صورت خلالی و عرض یک سانتی متر برش میزنیم و اگر خلال های برش خورده سر و ته نازک داشتند برش میزنیم.

به آب قابلمه که در حال جوش است دو قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم و یک ظرف پر از آب یخ را نیز آماده میکنیم.

گام دوم:

سیب زمینی های برش خورده را داخل آب در حال جوش میریزیم و دقیقا بعد از دو دقیقه توسط صافی توری خارج میکنیم و یا آبکش میکنیم و بلافاصله داخل کاسه آب و یخ میریزیم و حدود ۵ الی ۸ دقیقه داخل کاسه آب و یخ قرار میدهیم تا کاملا سرد شوند و توسط صافی توری خارج میکنیم و روی پارچه تمیز میریزیم و با سرعت خشک میکنیم تا دمای خودش را از دست ندهد و سرد بماند. (در این مرحله اگر قصد سرخ کردن نداشتیم میتوانیم داخل نایلن زیپ دار بریزیم و داخل فریزر قرار بدهیم و هر زمان خواستیم از فریزر خارج کرده و سرخ کنیم).

گام سوم:

داخل یک تابه به میزان فراوان روغن سرخ کردنی میریزیم به حدی که سیب زمینی داخل روغن غوطه ور شود و روی حرارت بالا قرار میدهیم تا داغ شود بعد از داغ شدن سیب زمینی ها را داخل روغن داغ میریزیم و بعد از دو دقیقه حرارت را ملایم میکنیم تا مغز پخت شود. بعد از طلایی شدن سیب زمینی ها توسط صافی توری از داخل روغن خارج میکنیم و داخل یک کاسه میریزیم و در حالت داغ با احتیاط کمی نمک میپاشیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه حمص (هوموس)

در ظرف مناسب میریزیم و رنده پنیر پارمزان روی سیب زمینی ها میریزیم.

نکات مهم

– سیب زمینی را به یک اندازه برش بزنید تا تمام سیب زمینی ها همزمان سرخ شوند.

– سیب زمینی ها را دقیقا دو دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و فورا خارج کنید.

– سیب زمینی ها قبل از سرخ شدن باید حتما سرد باشند اگر سرعت عمل پایینی برای خشک کردن داشتید قبل از سرخ کردن یک ربع داخل فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

– روغن برای سرخ کردن باید داغ باشد و حرارت بالا باشد اما بعد از دو دقیقه که سیب زمینی را داخل روغن ریختید حرارت را کم کنید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها