مواد لازم و طرز تهیه سوفله مرغ و بادمجان
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
سوفله مرغ و بادمجان
سوفله مرغ و بادمجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب مرغ، بادمجان، و پنیر تهیه میشود. این غذا بهصورت لایهلایه درست میشود و شباهتی به لازانیا دارد اما بهجای پاستا، از بادمجانهای سرخشده یا کبابی بهعنوان لایههای اصلی استفاده میشود.
این غذا بافتی لطیف و طعمی لذیذ دارد و میتواند بهعنوان غذای اصلی در مهمانیها و جمعهای خانوادگی سرو شود.
* مناسب برای: ۵ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۴۵ دقیقه | ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت سوفله مرغ و بادمجان به شرح زیر می باشد:
پیاز: ۲ عدد
بادمجان قلمی: ۳ عدد
قارچ: ۱۵۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
کره: ۲۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
آویشن: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: ۳۰ گرم
آرد: ۳۰ گرم
شیر: ۲ لیوان فرانسوی
خامه: یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: ۱۰۰
پنیر پارمزان: ۳۰ گرم
طرز تهیه
گام اول:
پیازها را میشوییم و پوست میگیریم و به صورت خلالی و ریز خرد میکنیم. قارچها را میشوییم و اسلایس میکنیم.
سینه مرغ را به صورت مکعب های یک سانتی متری برش میزنیم.
گام دوم:
داخل یک تابه دو قاشق غذاخوری روغن میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و پیازهای خرد شده را داخل تابه میریزیم و تفت میدهیم تا سبک شود. بعد از سبک شدن و تفت خوردن پیازها ۲۰ گرم کره و تکه های مرغ را به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم و قارچ های اسلایس شده را اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا قارچ ها موقع پخت آب نیندازند.
گام سوم:
ادویه ها را که شامل یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک چهارم قاشق چایخوری آویشن میباشد به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از خشک شدن آب قارچ و تفت خوردن قارچ مجددا حرارت را خاموش میکنیم.
برای تهیه سس بشامل داخل یک تابه ۳۰ گرم کره را با حرارت ملایم ذوب میکنیم و ۳۰ گرم آرد را اضافه میکنیم و داخل کره کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود سپس ۲ لیوان شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت کمی برسد و اجازه نمیدهیم سس زیاد غلیظ شود و در آخر یک قاشق غذاخوری خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم.
گام چهارم:
سس بشامل را به مواد قارچ و مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با مواد ترکیب شود.
سه عدد بادمجان را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و به صورت مورب و به اندازه نیم سانتیمتر برش میزنیم. سفیده یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم و بادمجان ها را به سفیده آغشته میکنیم تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند. داخل یک تابه سه قاشق غذاخوری روغن میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و دو طرف بادمجان های برش خورده را داخل روغن سرخ میکنیم.
گام پنجم:
ظرفی را برای پخت سوفله استفاده میکنیم که بعد از پخت نیز از همان ظرف برای سرو استفاده کنیم.
داخل ظرف مقداری از سس قارچ و مرغ را میریزیم و بادمجان های سرخ شده را میچینیم و از مواد مرغ و قارچ روی بادمجان ها میریزیم و ۳۰ گرم پنیر پارمزان را روی مواد رنده میکنیم و ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا را روی مواد میریزیم.
اگر سس بشامل غلیظ باشد روی ظرف فویل میکشیم و اگر رقیق باشد نیازی به کشیدن فویل نمیباشد و ظرف سوفله را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده و با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا سوفله آماده سرو شود.
نکات مهم
– در انتخاب ظرف پخت سوفله دقت کنید تا بعد از پخت مواد سوفله را به ظرف دیگری منتقل نکنید و با همان ظرف سرو نمایید.
– سس بشامل را کمی که غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اجازه ندهید زیاد غلیظ شود تا مواد به همراه سس بشامل بپزد و اگر غلیظ شد روی ظرف فویل بکشید و داخل فر قرار دهید.
از غذاهایی که مرغ و گوشت را با پنیر پیتزا مخلوط میکنند هیچ خوشم نمیاد. برای سلامتی هم خوب نیست. حیف این همه مواد نازنین!