مواد لازم و طرز تهیه سالاد الویه

پیش غذا ۱۷ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

سالاد الویه

سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب و سنتی در بسیاری از کشورها، به ویژه در ایران و روسیه است. این سالاد اغلب در مهمانی‌ها، جشن‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این سالاد به دلیل داشتن مواد مغذی و طعم خوشایندش، در میان انواع سالادها جایگاه ویژه‌ای دارد و می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی کامل را تشکیل دهد.

سالاد الویه

* مناسب برای: ۴ الی ۶ نفر

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت سالاد الویه 
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۴۰ دقیقه ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

مواد لازم

مواد لازم سالاد الویه

مواد لازم برای پخت سالاد الویه به شرح زیر می باشد:

تخم مرغ آب پز: ۳ عدد

سیب زمینی بزرگ: ۴ عدد

سینه مرغ: ۲ عدد

نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم

خیارشور ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم

هویج بلانچ و ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

برگ بو: ۳ برگ

کره: ۵۰ گرم

سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری

سس خردل: ۱ قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه: نصف لیمو

سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری

سس ساندویچ: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه سالاد الویه

گام اول:

ابتدا برای درست کردن سالاد الویه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم روغن داغ شود و سینه های مرغ را داخل قابلمه قرار میدهیم و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب روی سینه مرغ میپاشیم و هر دو طرف سینه مرغ را داخل روغن داغ سرخ میکنیم.

همچنین بخوانید:  نان و پنیر و سبزی مجلسی، مواد لازم، طرز تهیه و نکات مهم

گام دوم:

داخل قابلمه به اندازه ای آب میریزیم که روی سینه مرغ را بپوشاند و دو حبه سیر و ۳ عدد برگ بو را اضافه میکنیم و در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا سینه مرغ کاملا بپزد. بعد از پخت سینه مرغ حرارت را خاموش میکنیم و سینه مرغ پخته شده را داخل یک ظرف قرار میدهیم.

گام سوم:

سه عدد تخم مرغ را داخل یک شیرجوش قرار میدهیم و روی آنها آب میریزیم و کمی نمک میریزیم و شیرجوش را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند. بعد از پخت تخم مرغ ها حرارت را خاموش میکنیم و تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی قرار میدهیم و پوست تخم مرغ را میکنیم و زرده و سفیده را از هم جدا میکنیم و سفیده را ریز خرد میکنیم و زرده را له میکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب اضافه میکنیم.

گام چهارم:

داخل یک کاسه مناسبی، ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی و یک قاشق غذاخوری سس ساندویچ و یک قاشق چایخوری سس خردل و آب نصف لیمو ترش تازه و زرده تخم مرغ له شده را ترکیب میکنیم و کنار میگذاریم.

گام پنجم:

داخل قابلمه آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم آب بجوشد و  سیب زمینی ها را پوست میگیریم و به صورت مکعبی ریز و یک دست برش میزنیم و سیب زمینی های مکعبی را همراه نمک و زردچوبه داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد سپس سیب زمینی پخته را داخل آبکش میریزیم و داخل کاسه ای میریزیم و ۲۰ گرم کره ذوب شده اضافه میکنیم و تکان میدهیم سپس سیب زمینی های داغ را به سسی که آماده کردیم اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ

گام ششم:

هویج را نگینی ریز خرد میکنیم و ۳ دقیقه داخل آب جوش قرار میدهیم و آبکش میکنیم و ۵ دقیقه داخل آب یخ قرار میدهیم و مجددا آبکش میکنیم تا بلانچ شود.

خیارشور را نگینی ریز خرد میکنیم. سینه مرغ پخته را به صورت ریز خرد میکنیم و داخل ۳۰ گرم کره دو دقیقه تفت میدهیم.

گام هفتم:

سینه مرغ ریز خرد شده و تفت خورده و سفیده ریز خرد شده را به (مواد سس) اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس ۲۰۰ گرم نخود فرنگی و ۳۰۰ گرم خیارشور ریز خرد شده و ۲۰۰ گرم هویج ریز خرد شده و بلانچ شده را نیز اضافه میکنیم و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم و در ظرف مناسبی میریزیم و با سلیقه شخصی تزیین میکنیم.

نکات مهم

– مواد سالاد الویه را رنده نکنید. تمام مواد را ریز خرد کنید.

– می توانید سیب زمینی را با پوست بپزید و داغ داغ به صورت مکعبی ریز و یک دست برش بزنید و و داخل کاسه ای بریزید و ۲۰ گرم کره ذوب شده اضافه کنید و تکان دهید و به مواد این غذا اضافه کنید.

– هویج را به هیچ عنوان نپزید فقط بلانچ کنید.

– میتوانید سینه مرغ را به جای برش دادن ریش ریش کنید و در کره تفت دهید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها