مواد لازم و طرز تهیه سالاد الویه
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
سالاد الویه
سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب و سنتی در بسیاری از کشورها، به ویژه در ایران و روسیه است. این سالاد اغلب در مهمانیها، جشنها و مناسبتهای خاص سرو میشود و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک مورد استفاده قرار میگیرد.
این سالاد به دلیل داشتن مواد مغذی و طعم خوشایندش، در میان انواع سالادها جایگاه ویژهای دارد و میتواند به تنهایی یک وعده غذایی کامل را تشکیل دهد.
* مناسب برای: ۴ الی ۶ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۴۰ دقیقه | ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت سالاد الویه به شرح زیر می باشد:
تخم مرغ آب پز: ۳ عدد
سیب زمینی بزرگ: ۴ عدد
سینه مرغ: ۲ عدد
نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم
خیارشور ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم
هویج بلانچ و ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
برگ بو: ۳ برگ
کره: ۵۰ گرم
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه: نصف لیمو
سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
سس ساندویچ: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن سالاد الویه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم روغن داغ شود و سینه های مرغ را داخل قابلمه قرار میدهیم و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب روی سینه مرغ میپاشیم و هر دو طرف سینه مرغ را داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
گام دوم:
داخل قابلمه به اندازه ای آب میریزیم که روی سینه مرغ را بپوشاند و دو حبه سیر و ۳ عدد برگ بو را اضافه میکنیم و در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا سینه مرغ کاملا بپزد. بعد از پخت سینه مرغ حرارت را خاموش میکنیم و سینه مرغ پخته شده را داخل یک ظرف قرار میدهیم.
گام سوم:
سه عدد تخم مرغ را داخل یک شیرجوش قرار میدهیم و روی آنها آب میریزیم و کمی نمک میریزیم و شیرجوش را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند. بعد از پخت تخم مرغ ها حرارت را خاموش میکنیم و تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی قرار میدهیم و پوست تخم مرغ را میکنیم و زرده و سفیده را از هم جدا میکنیم و سفیده را ریز خرد میکنیم و زرده را له میکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب اضافه میکنیم.
گام چهارم:
داخل یک کاسه مناسبی، ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی و یک قاشق غذاخوری سس ساندویچ و یک قاشق چایخوری سس خردل و آب نصف لیمو ترش تازه و زرده تخم مرغ له شده را ترکیب میکنیم و کنار میگذاریم.
گام پنجم:
داخل قابلمه آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم آب بجوشد و سیب زمینی ها را پوست میگیریم و به صورت مکعبی ریز و یک دست برش میزنیم و سیب زمینی های مکعبی را همراه نمک و زردچوبه داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد سپس سیب زمینی پخته را داخل آبکش میریزیم و داخل کاسه ای میریزیم و ۲۰ گرم کره ذوب شده اضافه میکنیم و تکان میدهیم سپس سیب زمینی های داغ را به سسی که آماده کردیم اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.
گام ششم:
هویج را نگینی ریز خرد میکنیم و ۳ دقیقه داخل آب جوش قرار میدهیم و آبکش میکنیم و ۵ دقیقه داخل آب یخ قرار میدهیم و مجددا آبکش میکنیم تا بلانچ شود.
خیارشور را نگینی ریز خرد میکنیم. سینه مرغ پخته را به صورت ریز خرد میکنیم و داخل ۳۰ گرم کره دو دقیقه تفت میدهیم.
گام هفتم:
سینه مرغ ریز خرد شده و تفت خورده و سفیده ریز خرد شده را به (مواد سس) اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس ۲۰۰ گرم نخود فرنگی و ۳۰۰ گرم خیارشور ریز خرد شده و ۲۰۰ گرم هویج ریز خرد شده و بلانچ شده را نیز اضافه میکنیم و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم و در ظرف مناسبی میریزیم و با سلیقه شخصی تزیین میکنیم.
نکات مهم
– مواد سالاد الویه را رنده نکنید. تمام مواد را ریز خرد کنید.
– می توانید سیب زمینی را با پوست بپزید و داغ داغ به صورت مکعبی ریز و یک دست برش بزنید و و داخل کاسه ای بریزید و ۲۰ گرم کره ذوب شده اضافه کنید و تکان دهید و به مواد این غذا اضافه کنید.
– هویج را به هیچ عنوان نپزید فقط بلانچ کنید.
– میتوانید سینه مرغ را به جای برش دادن ریش ریش کنید و در کره تفت دهید.