مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ

پیش غذا ۱۸ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.

رولت مرغ

رولت مرغ یک غذای لذیذ و مجلسی است که از مرغ خرد شده و پردازش شده تهیه می‌شود. در تهیه این غذا، سینه مرغ را به صورت ورقه‌ای باز می‌کنند و با مخلوطی از پنیر، سبزیجات، و ادویه‌ها پر می‌کنند. سپس، مرغ را مانند رول کرده و با نخ یا خلال دندان محکم می‌بندند تا شکل خود را حفظ کند.

این غذا را معمولاً در فر می‌پزند تا طلایی و پخته شود. گاهی اوقات از برش‌های بیکن یا ژامبون برای پوشاندن رولت استفاده می‌شود که به آن طعم دودی و لایه بیرونی ترد می‌بخشد. این غذا را می‌توان به عنوان غذای اصلی در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو کرد و معمولاً با سس‌های مختلف مانند سس قارچ یا سس خردل همراه می‌شود.

رولت مرغ

منوی دسترسی سریع

مواد لازم

سس

طرز تهیه

نکات مهم

* درجه سختی: آسان

اطلاعات زمانی پخت رولت مرغ
زمان آماده سازیزمان پختکل زمان
۳۰ دقیقه۳۰ دقیقه۱ ساعت

مواد لازم

مواد لازم رولت مرغ

مواد لازم برای پخت رولت مرغ به شرح زیر می باشد:

مخلوط سینه مرغ و ران مرغ چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

هویج درسته: دو عدد

جعفری ریز خرد شده: چهار قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

آرد سوخاری: نصف الی یک لیوان فرانسوی

سیر: دو حبه

زرشک: دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری

پاپریکا دودی: یک سوم قاشق چایخوری

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

زعفران غلیظ: یک قاشق غذاخوری

پنیر ورقه ای (اختیاری): ۶ عدد

کره: ۱۰ گرم

مواد لازم برای سس:

مواد لازم برای سس رولت مرغ

پیاز متوسط: یک عدد

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

فلفل سیاه نیمکوب: نصف قاشق چایخوری

پاپریکا: نصف قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب جوش: یک و نیم لیوان فرانسوی

زعفران غلیظ: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه رولت مرغ

گام اول:

ابتدا برای درست کردن رولت مرغ ۲۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و ۲۵۰ گرم ران مرغ بدون استخوان را چرخ میکنیم. دو عدد هویج را میشوییم و پوست میگیریم و درسته میپزیم. جعفری را میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آبش کشیده و خشک شود و ریز خرد میکنیم. یک عدد پیاز را با رنده متوسط رنده میکنیم و آبش را میگیریم.

گام دوم:

مرغ چرخ کرده و دو حبه سیر له شده و پیاز رنده شده آب گرفته و یک قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا دودی و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف لیوان فرانسوی آرد سوخاری و یک عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری زعفران را داخل کاسه مناسبی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. اگر مخلوط گوشت شل بود مجددا نصف لیوان فرانسوی پودر سوخاری میریزیم و ورز میدهیم تا گوشت جمع شود.

گام سوم:

روی میز کار نایلون یا سلفون پهن میکنیم و کمی چرب میکنیم و مواد گوشتی را ابتدا با دست سپس توسط وردنه روی نایلون یا سلفون به شکل مستطیل پهن میکنیم.

روی مواد گوشتی که پهن کردیم جعفری میریزیم و زرشک میریزیم و پنیر ورقه ای قرار میدهیم و هویجی که پختیم در عرض مواد گوشتی پهن شده قرار میدهیم و با کمک نایلون یا سلفون رول میکنیم و دستمان را خیس میکنیم و دو انتها رول را جمع میکنیم.

همچنین بخوانید:  مواد لازم و طرز تهیه پوره سیب زمینی

سلفون را دور رول گوشتی میپیچیم و داخل دیس قرار میدهیم و نیم ساعت داخل فریزر قرار میدهیم.

گام چهارم:

سس رولت را تهیه میکنیم برای تهیه سس یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و داخل تابه کمی روغن میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود و پیاز را داخل روغن داغ میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی شود و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نیمکوب و نصف قاشق چایخوری پاپریکا و یک قاشق چایخوری نمک و  نصف قاشق چایخوری زردچوبه میریزیم و هم میزنیم و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی میریزیم و هم میزنیم تا رب تفت بخورد و یک و نیم لیوان آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم بجوشد و پنج دقیقه بعد از به جوش آمدن خاموش میکنیم.

گام پنجم:

داخل تابه سایز بزرگ روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود و حرارت را کم میکنیم و رولت را داخل روغن داغ قرار میدهیم و در تابه را میبندیم و چهار طرف رولت را داخل روغن داغ با حرارت کم تفت میدهیم.

گام ششم:

بعد از سرخ کردن چهار طرف رولت، سسی را که آماده کردیم روی رولت میریزیم و در تابه را قرار میدهیم و بیست دقیقه اجازه میدهیم تا سس کاملا به خورد رولت برود و رولت را چند بار داخل سس میچرخانیم و یک قاشق غذاخوری زعفران و ده گرم کره دو دقیقه آخر داخل سس میریزیم و سس را روی رولت با قاشق میریزیم.

این غذا را داخل ظرف مناسب قرار میدهیم و از سس روی رولت میریزیم و با گوجه گیلاسی و جعفری تزیین میکنیم.

همچنین بخوانید:  سمبوسه با نان پیتا، مواد لازم، طرز تهیه و نکات مهم

نکات مهم

– برای پخت این غذا بهتر است از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده نمایید.

– میتوانید ۵۰ گرم چربی حیوانی نیز به گوشت مرغ چرخ کرده اضافه کرده و چرخ کنید تا طعم رولت خوشمزه تر شود.

– موقع سرخ کردن رولت در تابه را قرار دهید تا رولت مرغ شما خشک نشود.

– اضافه کردن پنیر ورقه ای کاملا اختیاری میباشد اما طعم بی نظیری به غذای شما میدهد.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
برچسب ها
اشتراک
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد برخط
مشاهده تمامی دیدگاه ها